Ελίνα Οικονόμου, Καταδύσεις και Φωτογραφία (Αφιέρωμα II)

Ελίνα Οικονόμου, Καταδύσεις και Φωτογραφία (Αφιέρωμα II)

Αν σας άρεσε η δουλειά μας διαδώστε μας στο facebook και αλλού
Rating: 4.0. From 1 vote.
Please wait...

Ελίνα Οικονόμου, καταδύσεις και φωτογραφία
Μετά το πρώτο αφιέρωμα στην Ελίνα, το οποίο θα το βρείτε εδώ: Ελίνα Οικονόμου, Ταξίδια Θάλασσα και Καταδύσεις, ήρθε και το δεύτερο !

Η Ελίνα όπως περιγράψαμε και στο πρώτο αφιέρωμα έχει ένα εξαιρετικό πάθος με τις καταδύσεις και έχει γυρίσει πολλά μέρη του κόσμου που είναι φημισμένα για τον βυθό τους. Η Ελίνα με πτυχίο στην υποβρύχια φωτογραφία έχει ένα εξαιρετικό ταλέντο να φωτογραφίζει και βυθούς.

Σε αυτό το αφιέρωμα παραθέτουμε μερικές εικόνες από ένα κόσμο άγνωστο στους περισσότερους από εμάς. Οι φωτογραφίες είναι από διάφορα μέρη του κόσμου όπου η Ελίνα βρέθηκε με τον φωτογραφικό της φακό για να μας προσφέρει αυτές τις μαγευτικές εικόνες στις οθόνες μας.

 

Και μην ξεχνάτε να επισκεφτείτε το www.travelchat.gr

Επισκεφτείτε το www.travelchat.gr γίνετε μέλος και ανταλλάξτε απόψεις για εκδρομές και όμορφα μέρη του πλανήτη μας. Γίνετε μέλος στο forum του travelchat, για να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας!

Διαβάστε επίσης  Εύη, ίσως η πιο πολυταξιδευμένη Ελληνίδα στον πλανήτη

5 Comments

  1. Ελίνα μου, σου ευχομαι να καταδυθείς σε ολες τις θάλασσες του κόσμου και να φωτογραφίζεις τα πλάσματα του βυθού για να τα βλέπουμε εμεις που φοβόμαστε να βουτήξουμε στο 1 μέτρο!!!!

  2. Γεια σου Νίκο! Εδώ marizaki από Travelchat :). Τώρα είδα τα αφιερώματα (δεν προλαβαίνω να τα διαβάζω όλα…). Υπέροχα και φοβερό Blog – πολύ professional! Μπράβο σου. Όσο για τις καταδύσεις μπράβο στην Ελίνα. Πάντα τέτοια!! Ο κόσμος φαίνεται όμορφος κάτω από τη θάλασσα και από τις φωτό τον απολαμβάνουμε κι εμείς (που δεν τα πάμε καλά με τα υδάτινα σπόρ).

  3. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες! Μπράβο Ελίνα!!Μπράβο και στον Νίκο για τα υπέροχα αφιερώματα.

  4. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.
    Οι καταδύσεις έχουν γίνει το πάθος μου τα τελευταία χρόνια!
    Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια την μαγεία της σιωπής ή τις πολύχρωμες εικόνες στο μπλε φόντο του βυθού. Πρέπει κάποιος να το ζήσει…

  5. Εγώ θα ήθελα πολύ να της ζήσω !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *