Το φάντασμα του οδηγού φίλων των παιδιών

Το πρόσωπο που εμφανίζεται τέρμα αριστερά σε αυτό το βίντεο (όπως και στην φωτογραφία επάνω) λέγεται ότι είναι φίλος των παιδιών που βρίσκονται σε αυτό το πάρτι και ερωτικός σύντροφος της μίας κοπέλας. Είχε αφήσει το πάρτι μαζί με έναν άλλο φίλο του για να πάνε να αγοράσουν αλκοόλ, αλλά δυστυχώς είχαν μία θανατηφόρα συντριβή στον δρόμο με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο να χάσει την ζωή του.

Ο συνοδηγός που επέζησε ισχυρίζεται ότι πέθανε ακριβώς την ίδια στιγμή που εμφανίζεται σε αυτό το βίντεο που ακολουθεί, το οποίο έχει τραβηχτεί με κινητό τηλέφωνο. Κανένας από τους παρευρισκόμενους του πάρτι δεν πρόσεξε την μορφή κατά την διάρκεια του πάρτι παρά μόνο όταν είδαν το βίντεο. Το συγκεκριμένο βίντεο προβλήθηκε και στο κρατικό κανάλι της τηλεόρασης της Ταϊλάνδης, ως αληθινό ! (στο youtube κυκλοφορούν πολλά ψεύτικα βίντεο με φαντάσματα ειδικά στην εποχή μας που με την ψηφιακή τεχνολογία μπορείς να κατασκευάσεις εύκολα ψεύτικα βίντεο).

Το γεγονός συνέβη στο Lampang της Ταϊλάνδης. Η μία κοπέλα (με το κόκκινο μπλουζάκι) ισχυρίζεται το πρόσωπο που εμφανίζεται στα αριστερά είναι το αγόρι της που επέστρεψε στο πάρτι, είναι το πνεύμα του.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here