Που γυρίστηκε η ταινία η παραλία στην Ταϊλάνδη

with 1 Comment
Αν σας άρεσε η δουλειά μας διαδώστε μας στο facebook και αλλού
Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

 

Η διάσημη ταινία η παραλία γυρίστηκε στην Ταϊλάνδη και δε διαφορετικές περιοχές για όσους δεν γνωρίζουν. Να θυμάστε οι μεγάλες υπερπαραγωγές γυρίζονται σε διαφορετικά μέρη και στούντιο.

Το μεγαλύτερο κομάτι της ταιονίας γυρίστηκε στα νησιά Πι Πι. Ο καταρράκτης Χέο Σουβάτ του εθνικού πάρκου Κάο Γιάϊ είναι ο καταρράκτης από όπου ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πηδάει στην ταινία μαζί με το ζευγάρι των Γάλλων.

Το ξενοδοχείο On On Hotel στην παλιά πόλη του νησιού Πούκετ είναι το ξενοδοχείο στην αρχή της ταινίας όπου έμενε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο που υποτίθεται ότι βρισκόταν στην Μπανγκόκ. Μερικές σκηνές είναι από την Οδό Κάο Σαν της Μπανγκόκ.

Άλλη μία σκηνή είναι από την επαρχία Πάνγκ Να που συνορεύει με το Πούκετ, όπου ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βρίσκεται μπροστά σε ένα ξαπλωτό άγαλμα του Βούδα. Άλλη μία σκηνή όπου βρίσκονται μέσα σε ένα λεωφορείο όταν αποφασίζουν με το ζευγάρι των Γάλλων να πάνε στον προορισμό τους, είναι από μία παραλία βόρεια του Πούκετ.

Αυτός είναι ο καταρράκτες που βλέπετε στο βίντεο από όπου πηδάει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μαζί με το ζευγάρι των Γάλλων

Αυτός είναι ο κόλπος του Πανγκ Να όπου βρίσκονται και τα νησιά Πι Πι. Εκεί γυρίστηκε και το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας. Από τα πλέον τουριστικά μέρη της χώρας.

Αυτό είναι το εθνικό πάρκο Κάο Γιάϊ, εκεί βρίσκεται και ο καταράκτης Χέο Σουβάτ

Σπηλιά στην περιοχή Πανγκ Νγκα και Κράμπι, εκεί κοντά βρίσκονται και τα νησιά Πι Πι.

Follow Travel Nikos:

IT Developer

Nicolas (or Nikos in Greek) is a freelance travel writer, Photographer, Guidebook Author, online marketing professional and traveler who is always looking for a new adventure. He has been in many countries, lived abroad and is always on the lookout for authentic experiences.

One Response

  1. Ανώνυμος
    | Reply

    Πολύ ωραία ταινία με πολύ ωραία τοπία

Leave a Reply