Ταξιδεύουμε μαζί Ελλάδα Γερμανία Ελλάδα

Ταξιδεύουμε μαζί Ελλάδα Γερμανία Ελλάδα

with No Comments
Αν σας άρεσε η δουλειά μας διαδώστε μας στο facebook και αλλού
No votes yet.
Please wait...

Το Ταξιδεύουμε μαζί Ελλάδα – Γερμανία – Ελλάδα είναι ένα γκρουπ στο facebook το οποίο όπως λέει και ο δημιουργός του Βαλάντης Παπαδόπουλος:

Σε αυτή την ομάδα δημοσιεύουν μόνο αυτοί που θα κάνουν κάποιο ταξίδι από Ελλάδα για Γερμανία ή και αντίστροφα και ενδιαφέρονται να βρουν συνταξιδιώτες για να μοιραστούν τα έξοδα του ταξιδιού ή απλά για παρέα. Τα μέλη που ενδιαφέρονται έρχονται σε επικοινωνία και κανονίζετε τα υπόλοιπα.

– Σε περίπτωση που ακυρωθεί το ταξίδι ή αλλάξει η ημερομηνία παρακαλώ ενημερώστε τα μέλη που θα ταξίδευαν μαζί σας.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση για το ταξίδι, διαδρομή κλπ. μπορείτε να ρωτήσετε στην ομάδα και υπάρχει πάντα ανταπόκριση από τα μέλη. Ένα ταξίδι π.χ από βόρεια Γερμανία για Αθήνα μπορεί να έχει και 400€ έξοδα.. Μην υπολογίζεται τα χιλιόμετρα και ζητάτε τα μισά λεφτά για να πάρετε κάποιον μαζί με 200€ πάει κάποιος πετώντας στην Ελλάδα ή έρχεται στη Γερμανία …

Εάν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε για Γερμανία και θέλετε παρέα τότε η ομάδα αυτή θα σας φανεί χρήσιμη. Περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να πάρετε κάνοντας μία ερώτηση στην ομάδα του facebook την οποία θα τη βρείτε σε αυτή την διεύθυνση facebook.com/groups/549570995231848/

Ταξιδεύουμε μαζί Ελλάδα Γερμανία Ελλάδα
Ταξιδεύουμε μαζί Ελλάδα Γερμανία Ελλάδα
Follow Travel Nikos:

IT Developer

Nicolas (or Nikos in Greek) is a freelance travel writer, Photographer, Guidebook Author, online marketing professional and traveler who is always looking for a new adventure. He has been in many countries, lived abroad and is always on the lookout for authentic experiences.

Το travelnikos.com θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Το travelnikos.com θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Γράψτε το σχόλιό σας