Αφιερώματα Blogs & ΙστοσελίδεςΈνα ενημερωτικό περιοδικό πόρταλ all4fun.gr

Το all4fun.gr είναι ένα ενημερωτικό περιοδικό πόρταλ για την ψυχαγωγία το Θέατρο, την Μουσική τον Κινηματογράφο και τις Τέχνες.

Όπως γράφουνε και οι ίδιοι οι δημιουργοί της ιστοσελίδας

Η ιδέα γεννήθηκε κάπου μεταξύ σοβαρού και αστείου. Κάπως έτσι, όμως, δε συμβαίνουν τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή; Και το all4fun.gr θέλουμε να αποτελεί μια όμορφη νότα στη δική μας και τη δική σας καθημερινότητα.

Κυριάκος Κουρουτσαβούρης

Κάποια στιγμή και ενώ συζητούσα με τον καλό μου φίλο εδώ και δύο δεκαετίες από τα όμορφα γυμνασιακά μας χρόνια Χάρη Κεχαγιά, σκεφτήκαμε τη δημιουργία ενός δικού μας σάιτ. Ενός σάιτ, στο οποίο θα κάνουμε πρώτα απ’ όλα το κέφι μας και θα είναι ευχάριστο στους αναγνώστες του. Ένα σάιτ, στο οποίο θα παρέχουμε πληροφορίες, θα καταθέτουμε την αντικειμενική μας γνώμη χωρίς περιορισμούς και θα δίνουμε την ευκαιρία στον κόσμο να πράττει το ίδιο.

Χάρης Κεχαγιάς

Ναι, εγώ θα είμαι αυτός που θα βρίσκεται πίσω από τη σκηνή, μακριά από τα φώτα, υπεύθυνος για την ομαλή (και την ανώμαλη) λειτουργία του all4fun.gr. Που και που θα κλέβω λίγο χώρο (αν και τώρα που το σκέφτομαι μπορώ να πάρω και όλο το χώρο αν θέλω) κυρίως για να σας προτείνω εστιατόρια, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, ακόμα και μπαρ, στα οποία φάγαμε καλά και περάσαμε ακόμα καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα www.all4fun.gr, στο facebook θα το βρείτε στην εξής διεύθυνση: facebook.com/all4fun.gr στο instagram: instagram.com/all4fun.gr

Επιλογές της εβδομάδας
Επιλογές της εβδομάδας
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ
Τα νεότερα στις ακροάσεις
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟ MORE FUN
Τα Νεότερα στο More Fun

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here