Αφιερώματα στο Travel Nikos

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο blog: http://taksideuw.blogspot.com/

Να ευχαριστή θερμά το blog: taksideuw.blogspot.com για την αναφορά προς τα εμάς και τις ευχές του. Διαβάστε αξιόλογα θέματα στο taksideuw.blogspot.com όπως Αυτοκινητόδρομος στον ωκεανό!, Παράξενα μνημεία απο όλο τον κόσμο!, Καρναβάλι στη Βενετία, Ξάνθη: Στο βιβλίο Γκίνες για τη μεγαλύτερη μάσκα και πολλά άλλα …..

Kαλησπέρα Νίκο από την Ελλάδα...Καλησπέρα Βιετνάμ!
Kαλησπέρα Νίκο από την Ελλάδα…Καλησπέρα Βιετνάμ!

Ακολουθεί το αφιέρωμα από το http://taksideuw.blogspot.com

Kαλησπέρα Νίκο από την Ελλάδα…Καλησπέρα Βιετνάμ!
Από το μακρινό Βιετνάμ λάβαμε από ένα αναγνώστη μας τον Νίκο την πιο όμορφη καλημέρα της εβδομάδας που μας πέρασε…

Ο Νίκος είναι μόνιμος κάτοικος της Σαιγκόν εδώ και 2,5 μήνες και έχει δημιουργήσει την σελίδα www.travelnikos.com που πέρα από τα εξαιρετικά άρθρα και τις απίστευτες φωτογραφίες που φιλοξενεί,έχει δημιουργήσει με το προσωπικό του μεράκι και μια γέφυρα επικοινωνίας των υπολοίπων συμπατριωτών μας εκεί με την Ελλάδα.

Εξαιρετικό έργο και προσπάθεια που πρέπει να την δείτε και θα μας καταλάβετε

Νίκο,σε ευχαριστούμε και θα συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε στο Βιετνάμ μέσα από το blog σου!!

Η συντακτική ομάδα του Ταξιδεύω

Kαλησπέρα Νίκο από την Ελλάδα...Καλησπέρα Βιετνάμ!
Kαλησπέρα Νίκο από την Ελλάδα…Καλησπέρα Βιετνάμ!

Cholomontas

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο blog: http://cholomontas.blogspot.com

Να ευχαριστή θερμά το blog: cholomontas.blogspot.com για την αναφορά προς τα εμάς και τις ευχές του. Ανταποδίδω με δικές μου ευχές προς τον cholomontas.blogspot.com και ενδιαφέροντες αναρτήσεις στο ιστολόγιο. Ακολουθεί το αφιέρωμα

Γράμμα από τη Σαιγκόν από τον cholomontas.blogspot.com/

Από τη μακρινή Σαιγκόν και έναν δικό μας Ελληνα ταξιδιώτη. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του. Μέσα σ΄αυτήν θα βρείτε και άλλους Ελληνες που ζουν στην Ασία. Εμείς Νίκο σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στις δραστηριότητές του και κυρίως να περνάς πάντα καλά.

Και ένα αφιέρωμα στο πρώτο ελληνικό σουβλατζίδικο στο Βιετνάμ από τον http://cholomontas.blogspot.com/

Γράμμα από τη Σαιγκόν
Γράμμα από τη Σαιγκόν

Σουβλατζίδικο στο Βιετνάμ

Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, αλλά δεν είναι. Οι συμπατριώτες μας στο εξωτερικό τα πάνε πολύ καλύτερα από όλους εμάς που μας έχει τσακίσει η Τρόϊκα με το μνημόνιο και ένας εξ΄αυτών αυτές τις μέρες ανοίγει το πρώτο σουβλατζλίδικο στο Βιετνάμ.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στην ιστοσελίδα ενός άλλου συμπατριώτης μας, εδώ που πέρασε από το Βιετνάμ και μας ενημερώνει σχετικά
Καλές δουλειές αδελφέ!

ΠΗΓΗ: http://cholomontas.blogspot.com/

Gorilaki

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο

http://gorilaki.blogspot.com/ για το αφιέρωμα
Να ευχαριστήσω θερμά το http://gorilaki.blogspot.com/ για το πολύ όμορφο και περιγραφικό αφιέρωμα για το ιστολόγιο μας. Διαβάστε στο http://gorilaki.blogspot.com/ θέματα ποικίλης ύλης όπως Το πρώτο online αυτοκίνητο ένα ηλεκτροκίνητο τζιπάκι, Εκτη μαζική εξαφάνιση των ειδών, Γατόψαρο ιαγουάρος… μίνι, και πολλά άλλα..

Ακολουθεί το αφιέρωμα

Goooooooooood morning Vietnam
Καλημέρα φίλοι αναγνώστες. Ο τίτλος που βλέπετε είναι εμπνευσμένος από την ομώνυμη ταινία με τον Ρόμπιν Ουίλιαμς, σημαίνει Καλημέρα Βιετνάμ και αυτή η καλημέρα απευθύνεται από εμένα εκεί στο μακρινό Βιετνάμ σε ένα νέο διαδικτυακό φίλο που έκανα εχθές. Όχι αν αναρωτιέστε δεν μιλάω τη γλώσσα του Βιετνάμ ο άνθρωπος είναι Έλληνας και εχθές γνώρισα την εξαιρετική ιστοσελίδα του. Διατηρεί το ιστολόγιο ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ και θα το βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.travelnikos.com .

Goooooooooood morning Vietnam

Πρόκειται για ένα ιστολόγιο που μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όποιον επιθυμεί να ταξιδέψει στο Βιετνάμ αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας, αφού ο Νίκος ως μόνιμος κάτοικος εκεί, μας δίνει από πρώτο χέρι πληροφορίες για όλα τα αξιοθέατα και όσα αφορούν την περιοχή. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει και εγκυκλοπαιδικά αφού περιέχει πάρα πολλές πληροφορίες για τον πολιτισμό και τις συνήθειες των ανθρώπων εκεί, ενώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό του μας ταξιδεύει νοερά σε εκείνο το μέρος δείχνοντας μας τις ομορφιές του.

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε το Βιετνάμ από τις ταινίες και τα πολεμικά γεγονότα του παρελθόντος με τις ΗΠΑ, όπου ο ηρωικός λαός του σύσσωμος αντιστάθηκε και με θαυμαστή αυταπάρνηση έδωσε τέλος στις επεκτατικές βλέψεις των Αμερικανών εισβολέων στην περιοχή. Τώρα όλα πέρασαν στην ιστορία και σήμερα το Βιετνάμ αποτελεί έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό που αξίζει να επισκεφτεί κανείς για να γνωρίσει από κοντά τον πολιτισμό του και τις φυσικές του ομορφιές.

Goooooooooood morning Vietnam
Goooooooooood morning Vietnam

Κλείνοντας αυτή την αναφορά μου θα αναφερθώ σε εκείνη την ξεχωριστή ενότητα που υπάρχει στο www.travelnikos.com και είναι αφιερωμένη σε Έλληνες μόνιμους κάτοικους της περιοχής. Μέσα από εκεί μπορούμε να διαβάσουμε ιστορίες των συμπατριωτών μας, να γνωρίσουμε τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες και οι Έλληνες μόνιμοι κάτοικοι στην περιοχή να βρουν ένα διαδικτυακό βήμα. Το Ελληνικό δαιμόνιο απλωμένο ως την άκρη του κόσμου και είναι πραγματικά ωραίο να ξέρεις πως και εκεί υπάρχουν Έλληνες.

Σε κάθε περίπτωση αυτή η ιστοσελίδα μου άρεσε και για αυτό την προτείνω και σε εσάς. Είμαι σίγουρος πως θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για να διαβάσετε. Ενδεικτικά δημοσιεύω κάποιες φωτογραφίες που «έκλεψα» από το ιστολόγιο του Νίκου. Σας χαιρετώ και να περάσετε ένα καλό τριήμερο και καλές Αποκριές

ΠΗΓΗ: http://gorilaki.blogspot.com/2011/03/goooooooooood-morning-vietnam.html

egersis2

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο http://egersis2.blogspot.com για το αφιέρωμα.

Να ευχαριστήσω το blog egersis2.blogspot.com για το αφιέρωμα που μας έκανε και για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Ταξιδεύοντας στο Βιετνάμ
Ταξιδεύοντας στο Βιετνάμ….από το egersis2.blogspot.com

 

Ταξιδεύοντας στο Βιετνάμ….
Οι Έλληνες στο εξωτερικό κάνουν πάλι το θαύμα τους. Ο Νίκος μέσα από την εξαιρετική ιστοσελίδα travelnikos.com μας ταξιδεύει σ έναν άγνωστο τόπο στη Νοτιοανατολική Ασία και σγκεκριμένα στο Βιετνάμ όπου μέσα από μαγευτικές εικόνες μας μεταφέρει αξιόλογα στοιχεία για τον τόπο, τον πολιτισμό αλλά και την πρόοδο των Ελλήνων που συνάντησε εκεί. Θεωρούμε πως αξίζει να προβάλουμε αυτή τη προσπάθεια.

Πηγή: http://egersis2.blogspot.com/2011/03/blog-post_6259.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here