Ο Γιώργος είναι μόνιμος κάτοικος στις Φιλιππίνες όπους ζει και εργάζεται στην περιοχή Λα Ουνιόν (La Union), μια επαρχία στις Φιλιππίνες που βρίσκεται στην περιφέρεια Ilocos στο νησί Λουζόν (Luzon).

  • Πως βρέθηκες στις Φιλιππίνες ?

    El Nido Philippines, Φιλιππίνες

Ήρθα διακοπές, γνώρισα μια κοπέλα εδώ … και έκανα οικογένεια. Έτσι έμεινα εδώ στις Φιλιππίνες.

  • Πες μας λίγα λόγια για τις ασχολίες σου και την επαγγελματική σου δραστηριότητα εκεί, τι προβλήματα επίσης προέκυψαν.

Ευτυχώς εργάζομαι για ξένη εταιρεία στο Κλαρκ. Άλλα ξέρω από άλλους Έλληνες εδώ, μόνο μέσου της γυναικάς τους κάνουν δουλειά εδώ.

  • Πες μας για τις Φιλιππίνες, τα όμορφα μέρη για να ταξιδέψει κανείς, τις ωραίες παραλίες της και τα όμορφα νησιά της.

Φιλιππίνες | Ταξιδιωτικός Οδηγός | Πληροφορίες

Η χώρα έχει απίθανα μέρη, τα περισσότερα μόνο με αεροπλάνα τα πλησιάζεις. Παλαουάν (Palawan), ένα ονειρεμένο νησί στο αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων και στο Μιντόρο (Mindoro) που βρίσκεται βορειοανατολικά του Παλαουάν είναι που θα βρεις απίθανες παραλίες.

  • Ένας επίλογος για το τέλος, τι συμβουλεύεις σε άλλους έλληνες που θα ήθελανα να εγκατασταθούν στο μέλλον στην όμορφη αυτή χώρα.

Αν θέλεις να είσαι σε χώρα που το κόστος ζωής είναι χαμηλό, θα το βρεις εδώ. Δεν υπάρχουνε πολλοί Έλληνες εδώ και οι αποστάσεις είναι μεγάλες. Αν θέλεις να είσαι σε μακρινό νησί με λευκή αμμουδιά και φοίνικες, το Παλαουάν (Palawan) είναι ένα μέρος που το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αλλά όμως όσο πιο μακριά από Μανίλα πας, τόσο λιγότερους ξένους θα βρεις για παρέα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here