Ευτυχία Μίχου ελληνικά προϊόντα Sigma Gourmet

0
706
views
Efi Felina Michou-Gorogias SIGMA Gourmet P.C.
Efi Felina Michou-Gorogias SIGMA Gourmet P.C.

Ελληνικές ΕπιχειρήσειςΣυνέντευξη με την Ευτυχία Μίχου, ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας Sigma Gourmet

Γνωρίσαμε την Ευτυχία Μίχου που κατέχει μία σημαντική διευθυντική θέση στην εταιρεία SIGMA Gourmet, η οποία εταιρεία εξάγει ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πολλές χώρες του κόσμου, από την Αμερική έως την Ασία. Για να δούμε όμως και τι μας είπε η ίδια.

  • Πες μας λίγα λόγια για σένα και την θέση σου στην εταιρεία ;

Ονομάζομαι Ευτυχία Μίχου και είμαι Sales and Marketing Manager στην εταιρία Sigma Gourmet.

  • Πες μας λίγα λόγια για το Sigma Gourmet πως ξεκίνησε κλπ.

Συνέντευξη με την Έφη Felina Μίχου-Gorogias SIGMA Gourmet P.C.

H Sigma Gourmet είναι μία start-up ελληνική εταιρία, η οποία εξάγει ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Η ιδέα ξεκίνησε πριν από περίπου 5 χρόνια, ως μία ελληνική εξαγωγική επιχείρηση που εξάγει ελληνικά ποιοτικά προϊόντα, μικρών παραγωγών, «κάτω» από το brand name της Sigma Gourmet.

YWCA Charity Bazaar 2016
YWCA Charity Bazaar 2016

Η εταιρία προσφέρει προϊόντα λιανικής / delicatessen, τα οποία απευθύνονται σε καταναλωτές που αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας, αλλά και προϊόντα Food Service τα οποία απευθύνονται σε εστιατόρια.

Το πρώτο της προϊόν ήταν το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο χαμηλής οξύτητας, το οποίο διακρίθηκε με Χρυσό Βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό της Νέας Υόρκης ανάμεσα σε 1.000 ελαιόλαδα από 37 χώρες! Η γκάμα μας συνεχώς αυξάνεται και σήμερα αριθμεί 5 διαφορετικά προϊόντα όπως ανεπεξέργαστο μέλι (Θυμαρίσιο, Βελανιδιάς, Πεύκου, Ελάτου), αποξηραμένη ρίγανη με ανθό, ανεπεξέργαστο αλάτι (Fleur de Sel), ελιές Καλαμών και Χαλκιδικής και μονοποικιλιακά και παραδοσιακά κρασιά από ελληνικές ποικιλίες.

Τα προϊόντα μας έχουν διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς για την γεύση τους και την ποιότητάς τους. Άμεσα ετοιμάζουμε την παραγωγή 2 νέων προϊόντων, τα οποία θα παρουσιαστούν σε events που θα διοργανώσουμε και είναι το Βαλσαμικό Ξύδι και τα αποξηραμένα Σύκα Ευβοίας.

  • Σε ποιες χώρες εξάγεται προϊόντα και τι ανταπόκριση υπάρχει ;

Η εταιρία έχει πετύχει την παρουσία των προϊόντων της, πέραν της Ελλάδας, σε 10 χώρες
Σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρία έχει πετύχει την παρουσία των προϊόντων της, πέραν της Ελλάδας, σε 10 χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Μ. Βρετανία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Ιταλία, η Δανία, η Ταϊλάνδη και η Αυστραλία.

Η ανταπόκριση των καταναλωτών είναι σημαντική, ενισχύοντας την εικόνα του Brand Name και την ανάδειξη της ποιότητας των ελληνικών προϊόντων. Για παράδειγμα θα ήθελα να αναφέρω την εντυπωσιακή ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού, σε events που συμμετέχουμε τα τελευταία χρόνια στην Ταϊλάνδη, όπου έχουν πλέον γνωρίσει και αναζητούν ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

  • Τι μέλλον βλέπεις στην αγορά παγκοσμίως όσο αφορά τα ελληνικά προϊόντα ;

Τα ελληνικά προϊόντα χρειάζονται χρόνο και «συνέργειες»
Οι δυνατότητες της παγκόσμιας αγοράς είναι ιδιαίτερα μεγάλες, οι οποίες σίγουρα δεν μπορούν να καλυφθούν από τις δυνατότητες της ελληνικής παραγωγής. Τα ελληνικά προϊόντα χρειάζονται χρόνο και «συνέργειες», ώστε να πάρουν την θέση που αξίζουν και να εδραιωθούν στην προτίμηση του καταναλωτικού κοινού.

Συνέντευξη με την Ευτυχία Μίχου ελληνικά προϊόντα Sigma Gourmet

Address: PO Box 1358 • 190 03 Porto Rafti • Attica • Greece
Tel: +30 22990 84693
Το travelnikos.com θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Το travelnikos.com θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here