Evita Travels The WorldΤο Evita Travels The World είναι ένα προσωπικό ιστολόγιο, μία σελίδα σχετικά με ταξίδια, φαγητά και ανθρώπους, που αξίζει να γνωρίσετε.

Το προσωπικό ιστολόγιο ανήκει στην Evita που έχει μισή ελληνική καταγωγή και μισή από την όμορφη Πολωνία. Βρήκαμε την Evita και την ρωτήσαμε μερικά πράγματα για τα ταξίδια της, το ιστολόγιο της κλπ.

  • Πες μας για τα ταξίδια σου και τις χώρες που έχεις ταξιδέψει ;

Πολωνία

Έχω ταξιδέψει κυρίως εντός Ευρώπης σε αρκετές χώρες αν θυμάμαι καλά θα είναι σίγουρα 16-17. Ευτυχώς απαγκιστρώθηκα σχετικά σύντομα απο την ανάγκη να μετράω χώρες, οπότε συχνά θα τύχει να επισκεφθώ την ίδια χώρα ξανά και ξανά, ακόμα και την ίδια πόλη (έχω πάει στην Πολωνία γύρω στις 5 φορές).

Μου αρέσει πολύ να επιστρέφω σε ένα μέρος και να το νιώθω κάπως γνώριμο και οικείο αν και φυσικά δεν θα πω όχι σε μια νέα περιπέτεια στο άγνωστο. Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύω συχνά και solo, ζώντας το ταξίδι μέσα από μια τελείως διαφορετική οπτική.

  • Πες μας για το ιστολόγιο σου την Evita Travels The World τα θέματα που περιλαμβάνει και την αρθογραφία σου.

Evita Travels The World

Το Evita Travels The World ξεκίνησε σε ένα πολύ απλό ερασιτεχνικό blogger το 2017, εξελίχθηκε, μεγάλωσε σαν παιδί και αυτό και το 2020 μετατράπηκε σε ένα proper site.

Κέρκυρα Corfu, Greece Ελλάδα

Σκοπός μου ήταν να δημιουργήσω ένα ψηφιακό “ημερολόγιο” των ταξιδιών και των σκέψεων μου, κάπου όπου ένας χρήστης μπορεί να βρει ενδιαφέροντα άρθρα για έναν προορισμό, συμβουλές, αλλά και δικές μου σκέψεις.

Πέρα από ταξιδιωτικά άρθρα, υπάρχει μια ξεχωριστή κατηγορία στην οποία έχω συγκεντρώσει άρθρα και πληροφορίες για τον τόπο μου την Κέρκυρα αλλά και άλλη κατηγορία για το solo ταξίδι, μια συνεχώς αυξανόμενη τάση.

  • Από όλα τα μέρη που έχεις ταξιδέψει στον κόσμο, θα θέλαμε να ακούσουμε μερικά που σε άφησαν περισσότερο κατάπληκτη.

Wrocław Poland, Πολωνία

Ιδιαίτερη αγάπη έχω για την Πολωνία, το δεύτερο μου σπίτι (μιας και είμαι μισή Πολωνή), την Κωνσταντινούπολη σαν πόλη και ενέργεια και την Πορτογαλία τη χώρα αυτή που θα μπορούσα άνετα να μένω και για την οποία έχω έναν έρωτα.

Λίμνη Bled Σλοβενία, Lake Bled Slovenia

Μεγάλα μου όνειρα που έγιναν πραγματικότητα ήταν επίσης να δω την λίμνη Bled στη Σλοβενία (φωτογραφία δεξιά), να παρακολουθήσω μια παράσταση στην Όπερα της Βιέννης και τεράστια εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο Στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς στην Κρακοβία.

  • Σου έτυχε ποτέ κάποιο δυσάρεστο γεγονός στα ταξίδια σου, κάποια απάτη ή κάτι άλλο.

Ισπανικά Σκαλιά της Ρώμης Spanish Steps, Rome, Italy, pixabay

ΕΥΤΥΧΩΣ μέχρι στιγμής όλα μου τα ταξίδια έχουν υπάρξει από την αρχή μέχρι το τέλος υπέροχα και ανευ απροόπτου εκτός από ένα κατα τα άλλα κλασσικό τριήμερο στη Ρώμη κατα τη διάρκεια του οποίου ο σύζυγος μου αρρώστησε ξαφνικά και αρκετά βαριά και έπρεπε να φύγουμε άρον άρον για την Ελλάδα.

  • Μελλοντικά ταξίδια, τι λέει ο χάρτης ;Abu Simbel Αίγυπτος Egypt

Ο χάρτης είναι γεμάτος από ανεξερεύνητα μέρη και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω αλλά όχι δεν έχω τίποτα προγραμματισμένο για το επόμενο διάστημα καθώς η αβεβαιότητα γενικά είναι μεγάλη.

Στα άμεσα πλάνα μου είναι η Γεωργία, η Αίγυπτος, η Ουκρανία και η Φινλανδία.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here