Φωτογραφίες – Photos by Marw Scott

Σκάκι

Η Σκακιστική Ένωση Βόλου (Σ.Ε.Β.) ιδρύθηκε το 1962 και είναι ένα αθλητικό σωματείο που έχει ως σκοπό, σύμφωνα με το καταστατικό της, τη συστηματική ανάπτυξη, διδασκαλία, καλλιέργεια και διάδοση του σκακιού, στα παιδιά και τη νεολαία γενικότερα. Καθώς και τη παροχή δυνατότητας στους αθλητές της να συμμετάσχουν σε σκακιστικούς αγώνες που γίνονται στον Βόλο και σε όλη την Ελλάδα.

Το τέλος της δεκαετίας του ’80 ήταν από τις καλύτερες περιόδους του Συλλόγου ενώ στις αρχές της δεκαετίας του ’90, η Σκακιστική Ένωση Βόλου (Σ.Ε.Β.) πρωταγωνίστησε στα σκακιστικά πρωταθλήματα, με κορυφαίες στιγμές την άνοδό της την περίοδο 1992-93 στην Β’ Εθνική Κατηγορία, όπου συμμετείχε για δύο χρονιές. Αναδείχτηκε, επίσης, τέσσερις φορές κυπελλούχος Θεσσαλίας (κύπελλο Σπύρος Μπίκος) και μία φορά έφθασε μέχρι τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Την περίοδο 2001-2008 χρόνια, η ομάδα της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου (Σ.Ε.Β.), πέτυχε πολύ καλά αποτελέσματα. Αναδείχτηκε πέντε φορές Πρωταθλήτρια Θεσσαλίας και έφτασε να διεκδικεί την άνοδό της στην Α΄Εθνική.

Επισκεφτείτε την σελίδα της Σκακιστική Ένωση Βόλου (Σ.Ε.Β.) για να μάθετε περισσότερα, αλλά και για πλούσιο φωτογραφικό υλικό από αγώνες, αγωνιστικές δραστηριότητες, τα νέα της ένωσης αλλά και διεθνή νέα, εκμάθηση σκάκι, εγγραφή στην ένωση κλπ.

Σκάκι

Την σελίδα θα την βρείτε εδώ: Σκακιστική Ένωση Βόλου (Σ.Ε.Β.)
Όπως επίσης την σελίδα τους στο facebook θα την βρείτε εδώ: Σκακιστική Ένωση Βόλου Facebook

Ακολουθούν μερικά βίντεο στο κάτω μέρος της σελίδας από το YouTube από διάφορους μεγάλους παίκτες του σκακιού αλλά και παγκόσμιους πρωταθλητές, αλλά και άλλα χιουμουριστικά βίντεο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here