Φεστιβάλ ελεφάντων στο Σουρίν, Surin Elephant Festival

Το Surin στην βορειοανατολική Ταϊλάνδη, είναι πολύ γνωστό ως η επαρχία των ελεφάντων. Το Surin Elephant Festival είναι ένα τριήμερο γεγονός το οποίο διοργανώνεται κάθε Νοέμβριο κάθε χρόνο και είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό θέαμα που βλέπει κανείς εκατοντάδες ελέφαντες συγκεντρωμένους.

Το Surin έχει παρουσιάσει το Elephant Round-Up (Surin Elephant Festival) για περισσότερα από 50 χρόνια, το οποίο συνήθως πραγματοποιείται στο τρίτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου. Η εκκίνηση του Elephant Round-Up ξεκινά με μια παρέλαση των ελέφαντων στους δρόμους της πόλης του Surin και μετά περιλαμβάνει παραστάσεις όπως διαγωνισμούς ταλέντου ελέφαντα, επίδειξη των διαφόρων τεχνικών που χρησιμοποιούνται για τη σύλληψη και εκπαίδευση των ελεφάντων, παρουσίαση των αρχαίων τεχνών πολέμου ελέφαντα, σειρά παρουσιάσεων που δείχνουν τη δύναμη και την ικανότητα των ζώων.

Η πρόσβαση στο Surin από την Μπανγκόκ είναι αρκετά εύκολη, καθώς υπάρχει απευθείας σιδηροδρομική σύνδεση από το σιδηροδρομικό σταθμό Hua Lamphong όπως και υπεραστικά λεωφορεία.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here