Η παλιά συνοικία του Ανόι, οι 36 δρόμοι

Η παλιά συνοικία βρίσκεται κοντά στη λίμνη Hoan Kiem, στο Ανόι, είναι ένας λαβύρινθος δρόμων που χρονολογείται από τον 13ο αιώνα του Βιετνάμ.
Διεύθυνση: Yên Thái, Cửa Đông, Hoàn Kiếm, Hà Nội, Vietnam

YouTube

A 20 Minute Walk Through Hanoi’s Old Quarter – STREET VIBE

Come and take a walk with us through Hanoi’s Old Quarter which is the melting pot for tourists and it’s also called the Backpacker District. This video gives you a pretty good impression what the Old Quarter is all about, I cut out all the annoying bits and pieces, especially the hawkers and cyclo drivers. Enjoy!

Περπατώντας γύρω από την παλιά συνοικία του Ανόι τις νύχτες του Σαββατοκύριακου, μπορείτε να δείτε μια διαφορετική παράδοση της νύχτας με πολύ ενδιαφέρον. Οι τουρίστες είναι ελεύθεροι να περιπλανηθούν στους δρόμους και ο μόνος θόρυβος που θα ακούσουν είναι αυτός με τους ανθρώπους και τη μουσική, από τις 7 μ.μ. την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή το βράδυ.

Η παλιά συνοικία του Ανόι στο Βιετνάμ, Old Quarter

Έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από την έναρξή του Old Quarter Night Market, ένας πεζόδρομος μήκους 1 χιλιομέτρου από την οδό Hang Dao έως την αγορά Dong Xuan. Με στόχο την προώθηση του βιετναμικού πολιτισμού στα μάτια των αλλοδαπών και της βιετναμέζικης νέας γενιάς, η νυχτερινή αγορά αντιπροσωπεύει την πολιτιστική ζωή και τις δραστηριότητες του Ανόι στο παρελθόν. Αυτός ο πεζόδρομος ανοίγει από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 11 μ.μ. την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή το βράδυ και αποτελείται από πάνω από 3000 πάγκους από πολλούς μικρούς εμπόρους που πωλούν τρόφιμα, ρούχα, αξεσουάρ, καθημερινά αγαθά, αναμνηστικά και χειροτεχνήματα.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here