Οι ράφτες του Χόι Αν στο Βιετνάμ

Η αρχαία πόλη του Hoi An στο Βιετνάμ που είναι καταχωρημένη στην παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO είναι γεμάτη με ράφτες, μια παράδοση που απορρέει από το παρελθόν της ως εμπορικό λιμάνι στη μεταξωτή διαδρομή. Οι παππούδες δίδαξαν το εμπόριο στους γιους τους, οι οποίοι στη συνέχεια μεταβίβασαν τις γνώσεις τους για το εμπόριο στους δικούς τους γιους, καθιστώντας έτσι μια οικογενειακή παράδοση Χόι Αν.

Τα κατάστημα ράφια εδώ είναι τόσο άφθονα που μπορεί να πάρει συντριπτική προσπάθεια να επιλέξει κάποιος ένα που ταιριάζει με το γούστο του. Υπάρχουν πολλές προτάσεις στο διαδίκτυο για ποιοι είναι οι καλύτεροι ράφτες του Hoi An, ωστόσο, πολλές από τις σελίδες συνήθως απλώς δείχνουν τους μεγαλύτερους (ως συνήθως).

Η ποιότητα έχει επίσης επιφέρει σημαντικές βελτιώσεις χάρη στις πρόσφατες επενδύσεις από μεγάλους κατασκευαστές που με μηχανήματα και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας. Τα επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών ταιριάζουν τώρα με την ποιότητα των ρούχων που παράγονται. Πουκάμισα και κοστούμια είναι το ψωμί και το βούτυρο των περισσότερων ραπτών του Χόι Αν.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here