Εθνικό Πάρκο Khao Laem

Το εντυπωσιακό εθνικό πάρκο Κάο Λαέμ (Khao Laem Dam National Park) βρίσκεται στα βόρειο – δυτικά της επαρχίας του Κατσανάμπουρι, σε μια μεγάλη δασώδες περιοχή, με βουνά και καταρράκτες, μια μεγάλη λίμνη και πολλά αξιοθέατα.

Την περιοχή προτιμούν πολλοί γιατί είναι ιδανική για περίπατο, όπως επίσης φανταστικές διαδρομές ανάμεσα σε βουνά με θέα το καταπράσινο τοπίο.

Khao Laem National Park in Kanchanaburi Province in West Thailand

Καταρράκτης Κροενκραβία

O Kroeng Krawia είναι ένας καταρράκτης με ύψος περίπου πέντε μέτρων και με ροή όλο τον χρόνο. Βρίσκεται στην πλευρά της διαδρομής Thong Phapoom – Sang Khla Buri, και σε απόσταση περίπου 32 χιλιομέτρων από το Thong Phapoom.

Γέφυρα Μον

Η κατασκευασμένη πάνω σε πασσάλους γέφυρα Μον η διαφορετικά “Uttamanuson” στον ποταμό Songkaria, είναι η μεγαλύτερη ξύλινη γέφυρα της Ταϊλάνδης, κλειστή για τα οχήματα. Είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός της περιοχής και ένα σημείο για να δείτε ένα αξέχαστο ηλιοβασίλεμα ή την ανατολή του ηλίου.

The Wooden Mon Bridge at Sangklaburi in Kanchanaburi, Uttamanusorn Bridge

Ναός Βιβεκαράμ

Είναι ο πιο σημαντικός ναός του Σανγκλάμπουρι (Sangkhlaburi) και χτίστηκε με δωρεά από τους χωρικούς της περιοχής. Στον ναό στεγάζεται μια τεράστια εικόνα του Βούδα από μάρμαρο.

Ο υποθαλάσσιος Ναός

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here