Πλωτή αγορά Amphawa

Η πλωτή αγορά Amphawa βρίσκετε στην επαρχία Samut Songkhram, είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής πλωτή αγορά της Ταϊλάνδης και λειτουργεί από το απόγευμα και μετά. Ημέρες λειτουργίας είναι από Παρασκευή έως Κυριακή και ώρες λειτουργίας από τις 2.00 έως τις 8.00 μ.μ.

Amphawa Floating Market


Επειδή δεν απέχει πολύ από την Μπανγκόκ, κάθε Παρασκευή έως και Κυριακή η αγορά είναι γεμάτη από τουρίστες, κυρίως Ταϊλανδούς που έρχονται για να απολαύσουν μία βόλτα στα κανάλια, το φαγητό τα θαλασσινά, τοπικά ταϊλανδέζικα επιδόρπια. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια βόλτα με βάρκα για να δουν τον τρόπο ζωής κατά μήκος του καναλιού Amphawa και να επισκεφτούν μερικούς ναούς.


Τη νύχτα υπάρχουν εκδρομές με βάρκα για να δούνε τις πυγολαμπίδες στα δέντρα των καναλιών, μια συναρπαστική νυχτερινή σκηνή. Υπάρχουν επίσης στην περιοχή παραδοσιακά ταϊλανδέζικα σπίτια και αντίκες από τις αρχές του 19ου αιώνα.

Η πλωτή αγορά Amphawa είναι περίπου 90 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Μπανγκόκ στην επαρχία Samut Songkhram και θα μπορούσε κανείς να κάνει μία ημερήσια εκδρομή από την πρωτεούσα της Ταϊλάνδης.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here