Πλωτή αγορά Damnoen Saduak

Η πλωτή αγορά Damnoen Saduak δεν είναι απλά το κύριο αξιοθέατο της επαρχίας του Ρατσάμπουρι αλλά και ένα από τα δημοφιλέστερα της χώρας. Επίπεδες βάρκες με φρέσκα προϊόντα κινούνται στα κανάλια που καταλήγουν στον ποτάμι Mae Klong.

Damnoen Saduak Floating Market

Πλωτή αγορά Damnoen Saduak στην Ταϊλάνδη

Η πλωτή αγορά Damnoen Saduak δραστηριοποιείται καθημερινά, αλλά μόνο το πρωί. και η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθεί κανείς είναι από τις 07:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ. Οι πωλήτριες, φορώντας παραδοσιακά φορέματα και καπέλα, είναι ως επί το πλείστον τοπικοί χωρικοί που φέρνουν τα πράγματα τους να πουλήσουν με τα σκάφη τους. Κατά μήκος του καναλιού, μπορεί να βρεί κανείς νόστιμο ταϊλανδέζικο φαγητό, μεγάλη ποικιλία τροπικών φρούτων και λαχανικών και πολλά πολύχρωμα σπιτικά προϊόντα.

Η πλωτή αγορά Damnoen Saduak είναι αναμφισβήτητα η πιο δημοφιλής πλωτή αγορά στην Ταϊλάνδη και συνιστάται ιδιαίτερα για τους επισκέπτες που διαμένουν στην Μπανγκόκ. Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια που διοργανώνουν τα τουριστικά γραφεία της Μπανγκόκ προς την πλωτή αγορά και άλλα αξιοθέατα της περιοχής. Η απόσταση από την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης είναι περίπου 105 χιλιόμετρα. Η διαδρομή προς την πλωτή αγορά του Damnoen Saduak διαρκεί περίπου μία ώρα, ανάλογα με την κυκλοφορία, από την κεντρική Μπανγκόκ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here