Ελληνο-Ταϊλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο

0
418
views
Ελληνο-Ταϊλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο
Ελληνο-Ταϊλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Ελληνικό ΣτοιχείοΕλληνο-Ταϊλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Το Ελληνο-Ταϊλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο (Hellenic-Thai Chamber of Commerce – HTCC) που ιδρύθηκε πρόσφατα στην Ταϋλάνδη, με στόχο την στήριξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μεταξύ Ελλάδας και Ταϋλάνδης, αλλά και των γύρω χωρών της νοτιο-ανατολικής Ασίας, δραστηριοποιείται παρουσιάζοντας τις επαγγελματικές του υπηρεσίες και τις δυνατότητες υποστήριξης συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και ταϋλανδικών επιχειρήσεων.

Από το Καταστατικό του εστιάζει στους κλάδους του Εμπορίου, Βιομηχανίας και Επενδύσεων, του Τουρισμού και Ταξιδιών, της Τεχνολογίας της Πληροφορικής και του Διαδικτύου και των Τροφίμων, Ποτών και Αγροτικών Προϊόντων.

Διαβάστε περισσότερα για το Ελληνο-Ταϊλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο στην ιστοσελίδα www.traveldailynews.gr
Στο facebook το Ελληνο-Ταϊλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο θα το βρείτε στην εξής διεύθηνση www.facebook.com/greekthaicc/

Ιδρυση Ελληνοταϊλανδικού Επιμελητηρίου – Παρουσίαση στην Αθήνα 23 10 2017

Το travelnikos.com θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Το travelnikos.com θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here