Σαμούτ Σονγκράμ

Η μικρότερη επαρχία της Ταϊλάνδηςμε έκταση μόλις 416 τετραγωνικά χιλιόμετρα, βρίσκεται στις εκβολές του ποταμού Μάε Κλόνγκ (Mae Klong) και πολύ κοντά στην πρωτεύουσα Μπανγκόκ (74 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά).

Η επαρχία Σαμούτ Σονγκράμ φημίζετε για θαλασσινά προϊόντα όπως επίσης για παραγωγή λαχανικών και φρούτων.

Η σιδηροδρομική γραμμή, Maeklong Railway Market (Talad Rom Hub)

Είναι ο πιο διάσημος σιδηρόδρομος της Ταϊλάνδης και ένας από τους πιο διάσημους του πλανήτη. Το τρένο περνάει μέσα από ένα μάρκετ, αλλά και στην πορεία του από τον πόλη Σαμούτ Σονγκράμ προς την πόλη Σαμούτ Σακόν, η γραμμή περνάει ξυστά από κατοικημένες περιοχές.

Talad Rom Hoop, Maeklong Railway Market

To Maeklong Railway Market όσο παιρνάει ο καιρός, γίνετε όλο και πιο διμοφηλές. Υπάρχουν και εκδρομές από την Μπανγκόκ που γίνονται προς τα δυτικά της πόλης προς την πλωτή αγορά Damnoen Saduak που συμπεριλαμβάνουν και Maeklong Railway Market μέσα.

Το τρένο από τον σταθμό Maeklong καταλήγει στην επαρχία Samut Sakhon στον σταθμό Ban Laem. Μερικά βίντεο από την επαρχία Samut Sakhon και τον σταθμό Ban Laem (στην επαρχία Samut Sakhon υπάρχουν δύο σιδηροδρομικοί σταθμοί, ο Ban Laem απ’όπου φεύγουν τρένα για το Samut Songkhram και ο Mahachai απ’όπου φεύγουν τρένα για την Μπανγκόκ και τον σταθμό Wongwian Yai).

Ναός Bang Kung

Wat Bang Kung, Temple hidden within the roots of a banyan tree

Πλωτή αγορά Amphawa

Η πλωτή αγορά Amphawa βρίσκετε στην επαρχία Samut Songkhram, είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής πλωτή αγορά της Ταϊλάνδης και λειτουργεί από το απόγευμα και μετά.

Amphawa Floating Market

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here