Ιστορικό πάρκο Πιμάι, Βορειοανατολική Ταϊλάνδη

Το ιστορικό πάρκο Πιμάϊ είναι ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα χτίσματα των Χμέρ στην Ταϊλάνδη. Χρονολογείτε τον 11ο με 12ο αιώνα, με πολλά μνημεία χτισμένα σε ύφος Bayon και Angkor Wat και βρίσκεται στην πόλη Πιμάι βορείως της πρωτεύουσας της επαρχίας Νακόν Ρατσασίμα ή Κοράτ. Οι εξωτερικοί του τοίχοι είναι διακοσμημένοι με ανάγλυφα και απεικονίζουν σκηνές μάχες. Η κύρια είσοδος είναι η γέφυρα Naga με πετρώματα φιδιών και αγάλματα λιονταριών.

Στο κέντρο του ιστορικού πάρκου σε μια ανοιχτή περιοχή βρίσκεται η κύρια και υψηλότερη παγόδα Prang. Ταμπέλες με περιγραφή και πληροφορίες στα αγγλικά του κάθε μνημείου θα συναντήστε παντού και χαμηλά τριγύρω.

Τοποθεσία

Το ιστορικό πάρκο βρίσκεται 320 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Μπανγκόκ, και 60 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Νακόν Ρατσασίμα.

Το μουσείο

Το μουσείο που βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρα από το ιστορικό πάρκο, πολύ κοντά στην γέφυρα Tha Songkran του ποταμού Mun, στεγάζει πολύτιμα ιστορικά αντικείμενα και αρχαιολογικά υπολείμματα που βρέθηκαν στην περιοχή.

Οι χώροι του Πιμάϊ

01. Phlab Phla
02. Nagaraj Bridge
03. Arched Gateways and Kamphaeng Kaew
04. Chala Passage Way
05. Bannalai
06. Basins
07. Arched Gateways and Rabieng Khot
08. The Principal Tower
09. Ho Brahm
10. Prang Hin Daeng
11. Prang Bhramathat
12. Building Base

Διεύθυνση:

Ιστορικό πάρκο Πιμάϊ, Phimai District, Nakhon Ratchasima

Πληροφορίες
Ανοιχτό 07.30 έως 18.00

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here