Έλληνες ΕξωτερικούAthena Greek Taverna

Το Athena Greek Taverna είναι ένα ελληνικό εστιατόριο που βρίσκεται στην βόρεια Carolina των Η.Π.Α. Το ανακαλύψαμε στο facebook όπως πολλά άλλα ελληνικά εστιατόρια. Ιδιοκτήτης είναι ο Γιάννης Βγενόπουλος από την Κυψέλη της Αθήνας.

  • Πως βρέθηκες στο βόρεια Carolina. Μπορείς να μας πεις μερικά πράγματα για το Athena Greek Taverna το ξεκίνημα του κλπ

Βρέθηκα εδώ από έρωτα! Τι άλλο! Γνώρισα την σύζυγο μου στην Πλάκα. Είναι γεννημένη στο Winston Salem της North Carolina από Έλληνες γονείς. Όταν ήρθαμε στο Winston είδαμε ότι η αμιγώς Ελληνική κουζίνα έλειπε από την πόλη. Έτσι αποφασίσαμε να ανοίξουμε ένα εστιατόριο με αυθεντικά ελληνικά πιάτα.

Athena Greek Taverna

  • Μπορείς να μας πεις μερικά πράγματα για την βόρεια Carolina που μένεις, για την ΗΠΑ, την κουλτούρα κλπ.

Η Βόρεια Καρολινα είναι μια από τις ομορφότερες πολιτείες από όσες έχω επισκεφτεί. Είναι αρκετά ήσυχη, πολύ καθαρή και ο κόσμος της είναι πολύ αληθινός. Έχουμε επισκεφτεί πολλά μέρη της Αμερικής, διαφορετικά το καθένα με τις δικές του ομορφιές. Ένα από αυτά είναι το Μοναστήρι του Αγίου Αντωνίου στο Florence της Arizona!

  • Τι σου λείπει από την Ελλάδα ;

Από την Ελλάδα μου λείπουν οι φίλοι, η οικογένεια και η Θάλασσα. Και η Σκεπαστή στην Νεα Φιλαδελφεια. Να είσαι πάντα καλά!

Το Athena Greek Taverna έχει δικιά του σελίδα και θα το βρείτε στο internet στην εξής διεύθυνση www.athenagreektaverna.net, όπως επίσης στο facebook εδώ facebook.com/Athena-Greek-Taverna, ενώ την ώρα που δημοσιεύεται αυτό το άρθρο στο tripadvisor βρίσκεται στη θέση 13 από τα 524 εστιατόρια στο Winston Salem της Βόρειας Καρολίνας (North Carolina). Περισσότερα εδώ https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g49680-d826422-Reviews-Athena_Greek_Taverna-Winston_Salem_North_Carolina.html

Συνέντευξη με τον Γιάννη Βγενόπουλο, Athena Greek Taverna ΗΠΑ

Ακολουθούν μερικά βίντεο από την βόρεια Carolina στο κάτω μέρος της σελίδας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here