Travel & Tourism Interview

Greece Adventure Trips

 

  • Ποια είναι η εταιρεία Greece Adventure Trips

Greece Adventure Trips

Ελλάδα: αν την προτίμησαν ο Δίας και ο Ποσειδώνας, τότε σίγουρα μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις μιας περιπετειώδους ψυχής, σαν τη δική σου!

Η φύση, οι γεύσεις, η ιστορία, οι μύθοι και ο πολιτισμός συνθέτουν την Ελλάδα που ο καθένας θα ήθελε να γνωρίσει. Η ανακάλυψη μιας αρχέγονης φύσης μέσα από δραστηριότητες σε καταπράσινα φαράγγια, δίπλα και μέσα σε μυθικά ποτάμια, πάνω στους δρόμους της ιστορίας, σε συνδυασμό με την κουλτούρα της ελληνικής φιλοξενίας από τους ντόπιους, είναι η εμπειρία που ο καθένας μπορεί να ζήσει με αυθεντικότητα, επαγγελματισμό και ασφάλεια.

Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου

Στην Greece Adventure Trips οργανώνουμε και υλοποιούμε υπαίθριες δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού σε επιλεγμένα σημεία της Ηπείρου, από τα ονειρεμένα Ζαγοροχώρια έως και τα επιβλητικά Τζουμέρκα, της Δυτικής Μακεδονίας, από τις μαγευτικές Πρέσπες μέχρι το εθνικό πάρκο Πίνδου, της Πελοποννήσου, ενός τεράστιου υπαίθριου μουσείου, των Ιονίων Νήσων, με τα κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά, αλλά και σε «κρυφά διαμάντια» σε όλη την Ελλάδα.

εκδρομή μας στο Κεντρικό Ζαγόρι

Οι τοπικοί μας συνεργάτες, άριστοι γνώστες του τόπου τους, μας «συστήνουν» την περιοχή τους και τους ανθρώπους της μέσα από ένα δυναμικό πρόγραμμα που καταρτίζεται ανάλογα με το φυσικό περιβάλλον, τον πολιτισμό, την ιστορία και τα γαστρονομικά προϊόντα κάθε περιοχής.

Μονοήμερες αποδράσεις αλλά και πολυήμερες εξερευνήσεις αποτελούν για τους συμμετέχοντες μια μοναδική ευκαιρία για να ανοίξουν «κλειστές πόρτες» και να γνωρίσουν «κρυμμένα μυστικά» στη χώρα των Θεών και των ανθρώπων.

Ζήσε την εμπειρία και συνέλεξε στιγμές με ανθρώπους που ξέρουν και μπορούν να σε ταξιδέψουν στην «άλλη Ελλάδα» – την Αυθεντική – την Περιπετειώδη!

Ζήσε την εμπειρία με την Greece Adventure Trips.

Η Greece Adventure Trips είναι μια νόμιμη επιχείρηση. Σκοπός της εταιρείας είναι η προώθηση της πλούσιας φύσης, πολιτισμού και κουλτούρας μέσα από δραστηριότητες στη φύση, οργανωμένα ταξίδια και περιηγήσεις, που θα δώσουν στους συμμετέχοντες την πραγματική αίσθηση του τί εστί Ελλάδα.

Discover the Authentic Greece
through Adventure Trips!

Nature, tastes, history, myths and culture make up Greece that everyone would like to know. The discovery of an ancient natural environment through activities in green canyons, next to and in mythic rivers, along the paths of history, combined with the culture of Greek hospitality by the locals, is the experience that everyone can live with authenticity, professionalism and security.

Our local partners, with excellent knowledge of their place, “introduce” their region and its people through a dynamic program tailored to the natural environment, culture, history and gastronomic products of each region.

  • Ζήσε την εμπειρία με την Greece Adventure Trips

Santorini Σαντορίνη

Η Ελλάδα είναι από τους πλέον ιδανικούς τόπους για τουρισμό υπαίθριων δραστηριοτήτων /Θεματικό Τουρισμό. Ο καιρός, η γεωμορφολογια, η ιστορία, ο πολιτισμός, οι γεύσεις όλα συνηγορούν στο να κάνουν την Ελλάδα έναν προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου και καλύπτεις όλα τα γούστα.

Οι ξένοι προτιμάνε εμπειρίες. Συναναστροφή με ντόπιους, να γνωρίσουν τα μυστικά ενός τόπου, να έχουν ενεργή συμμετοχή σε ο, τι κάνουν. 4X4 Tours, cooking lessons, περπατηματα με ξενάγηση σε σημεία ενδιαφέροντος, όπως ελαιοτριβεία και οινοποιεία και φάρμες κλπ αυτά είναι που τους ενθουσιάζουν.

Σε αντίθεση με τους Έλληνες που ουσιαστικά σαν κοινό είναι σε πολύ βρεφικό στάδιο σε τέτοιου είδους ταξίδια. Ο Έλληνας δεν έχει την νοοτροπία του ταξιδευτή αλλά του τουρίστα. Υπάρχει σαφώς μια μερίδα που αναζητάει τέτοιου είδους εμπειρίες αλλά είτε λόγω οικονομικής κρίσης είτε άλλων παραγόντων δεν μπορούν να πάνε τέτοιου είδους ταξίδια. Άξιο αναφοράς είναι ότι ο Έλληνας δεν ενδιαφέρεται να μάθει για τον πολιτισμό του τόπου που επισκέπτεται! Ελάχιστοι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται να δουν πως φτιάχνεται το τυρί, το κρασί, το λάδι. Που είναι προϊόντα που καθημερινά έχουμε στο τραπέζι μας αλλά δεν ξέρουμε όλοι πώς φτιάχνονται και τα “μυστικά” τους.

Greece Zakynthos Navagio Beach

Σε αντίθεση με τους ξένους που πετάνε τη σκούφια τους! Κυρίως Αμερικανοί ενθουσιάζονται πολύ και τα αναζητούν αυτά ως εμπειρία. Ο Έλληνας λοιπόν περιορίζεται στο να περπατήσει ένα μονοπάτι απλά. Να μη μάθει για αυτό, την ιστορία του, κάποιο μύθο ενδεχομένως, τα βότανα κλπ. Είναι πελάτης μπες – βγες.

Ίσως αυτό να οφείλεται στη σύγχυση που υπάρχει στο μυαλό των Ελλήνων και τον συσχετισμό των ορειβατικών συλλογών με τους παροχους υπηρεσιών εναλλακτικού τουρισμού. Δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους κι όμως λόγω του πολύ πρώιμου σταδίου που βρισκόμαστε σα λαός σε αυτό το είδος τουρισμού (όπως προανέφερα) η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου θεωρεί ότι είναι το ίδιο πράγμα. Μακάρι να αλλάξει αυτή η νοοτροπία. Πρέπει όλοι να συνηγορησουμε σε αυτό.

Οι ξένοι έχουν σαφώς μεγαλύτερες απαιτήσεις αλλά σου δίνουν και το κίνητρο και τη χαρά να μοιράζεσαι μαζί τους γνώσεις και στιγμές. Τους δίνεις ένα κομμάτι από Ελλάδα και αυτή είναι από τις μεγαλύτερες ανταμοιβές, όταν φεύγοντας σε αγκαλιάζουν και σου λένε “ευχαριστώ”.

  • Μελλοντικά σχέδια

Lindos Village on Rhodes, Greece

Τα σχέδια μας σαν εταιρεία είναι να επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο το ήδη ευρύ δίκτυο συνεργατών και προορισμών που προσφέρουμε υπηρεσίες και εμπειρίες. Στόχος είναι να μην υπάρχει σημείο της Ελλάδας που να μη παρέχουμε υπηρεσία – εμπειρία. Ειδικά στα καλά κρυμμένα διαμαντάκια της χώρας μας που είναι και τα λιγότερα ανεπτυγμένα τουριστικά.

Επίσης στόχος είναι να δώσουμε στον κόσμο να κατανοήσει την αξία και σημασία που έχει το προϊόν μας ως χώρα. Πρώτα να το εκτιμήσουμε εμείς και ύστερα με σωστές μεθόδους να το προσφέρουμε στους επισκέπτες της χώρας μας, ενισχύοντας την τοπική οικονομία χωρίς να χάνεται όμως η αυθεντικότητα κάθε τόπου.

Γιαννιώτη Αγγελική

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here