Έλληνες ΕξωτερικούΣυνέντευξη με τον Παναγιώτη Σεκούρη, Ισπανία

Παναγιώτης Σεκούρης Ξεναγός Ισπανία

Ο Παναγιώτης Σεκούρης επαγγέλλεται ξεναγός στην Ισπανία με έδρα την Βαρκελώνη που είναι και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας με πολλά αξιόλογα αξιοθέατα. Διαμένει στην Ισπανία πολλά χρόνια την οποία γνωρίζει εξαίσια και στην οποία διοργανώνει και εκδρομές με δικά του Μίνι Βαν. Για περισσότερες πληροφορίες για τις εκδρομές μπορείτε να τις πάρετε εδώ privatetoursbcn.com. Να δούμε όμως και τι μας είπε ο ίδιος.

  • Πως βρέθηκες στην Ισπανία ;

Στην Ισπανία και ειδικά στην Βαρκελώνη, ήρθαμε το 2008. Ήταν καθαρά επιλογή για λόγους εργασίας, επειδή όλη η οικογένεια ασχολείται με τα τουριστικά και η Βαρκελώνη είναι μια πόλη που έχει όλο τον χρόνο τουρισμό. Είναι μια πόλη πανέμορφη.

  • Πες μας λίγα λόγια για την επαγγελματική σου δραστηριότητα ως ξεναγός στην Ισπανία

Παναγιώτης Σεκούρης Ξεναγός Ισπανία
Παναγιώτης Σεκούρης, Ξεναγός, Ισπανία

Έχοντας πολυετή πείρα στον τουρισμό, φροντίσαμε να αποκτήσουμε την άδεια ξεναγού και να ασχοληθούμε με ξεναγήσεις και μονοήμερες εκδρομές. Στην αρχή με Έλληνες ταξιδιώτες και αργότερα με ξένους.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει συνεργασία με μεγάλα site του εξωτερικού π.χ. Tours by locals, Expedia, Viator κλπ και επικεντρωθήκαμε σε private ξεναγήσεις με 4 Βαν που αποκτήσαμε. Έχουμε και την δικιά μας σελίδα privatetoursbcn.com που οι πελάτες μας με την ησυχία τους επιλέγουν που και πότε θα πάνε.

  • Που έχεις ταξιδέψει, κάποια ωραία μέρη που σου άρεσαν ιδιαίτερα ;

Σαγράδα Φαμίλια στην Βαρκελώνη
Σαγράδα Φαμίλια στην Βαρκελώνη, Ισπανία

Έχοντας την μεγάλη αγάπη για ταξίδια, έχουμε ταξιδέψει από την Ιαπωνία έως την Αμερική. Στα περισσότερα κράτη της Ευρώπης και τον τελευταίο καιρό αρχίσαμε με την Αφρική. Έχοντας οργώσει οδικά την Ευρώπη μπορούμε να πούμε,ότι μας αρέσει ιδιαίτερα η Γαλλική επαρχία, τα Πυρηναία, αλλά και η Ισπανική επαρχία που τις επισκεπτόμαστε τακτικά. Δυστυχώς ο ελεύθερος χρόνος μας είναι περιορισμένος, γι αυτό κάνουμε σύντομες αποδράσεις.

  • Τι σου λείπει από την Ελλάδα ;

Στην Ελλάδα πηγαίνουμε τακτικά, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για να δούμε φίλους και συγγενείς. Έχουμε και τους φίλους μας και συγγενείς μας που μας επισκέπτονται τακτικά, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι μας λείπει κάτι από την Ελλάδα. Εξάλλου όλη η οικογένεια είναι εδώ μαζί μας.

  • Χώρες που έχει επισκεφτεί ο Παναγιώτης Σεκούρης

Ευρώπη: Ανδόρα, Αυστρία, Αρούμπα, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Μπαρμπάντος, Βέλγιο, Βουλγαρία, Άγιος Βαρθολομαίος, Ελβετία, Κύπρος, Τσεχία, Γερμανία, Δομινικανή Δημοκρατία, Ισπανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Χονγκ Κονγκ, Κροατία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Αγία Λουκία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μαρόκο, Μονακό, Μαυροβούνιο, Μακεδονία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σουηδία, Σλοβενία, Σλοβακία, Σαν Μαρίνο, Σιντ Μαάρτεν και Βατικανό.
Ασία: Ιαπωνία και Χονγκ Κονγκ Αμερική: Ηνωμένες Πολιτείες

Χώρες που έχει επισκεφτεί ο Παναγιώτης Σεκούρης

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here