Μούι Νε, παραθαλάσσιο θέρετρο του Βιετνάμ

Μούι Νε Βιετνάμ | Ταξιδιωτικός Οδηγός | Πληροφορίες

Το Μούι Νε ήταν και είναι ένα ψαροχώρι παρόλο την μεγάλη του τουριστική ανάπτυξη.

Οι αμμόλοφοι στο Μούι Νε, Ένα μοναδικό αξιοθέατο

Από τα μοναδικά αξιοθέατα στο Μούι Νε. Πρόκειται για αμμόλοφους ακριβώς όπως οι αμμόλοφοι στην Σαχάρα της Βόρειας Αφρικής.

Θα τους συναντήσετε στον περιφερειακό δρόμο του Μούι Νε, όπου μπορείτε να σταματήσετε κάπου στα μεγάλα πεζοδρόμια και υπάρχει άνοιγμα κατά διαστήματα απ’όπου υπάρχει πρόσβαση σε αυτούς.

Phan Thiet , Vietnam Red & White Sand Dunes


Ξενοδοχεία και καταλύματα Μούι Νε

Το Μούι Νε που είναι η δεύτερη πιο ξακουστή παραλία του Νότιου Βιετνάμ και τουριστικό θέρετρο αναπτύσσετε σε πιο γοργούς ρυθμούς από το Να Τρανγκ.

Δεν υστερεί σε αξιοθέατα αλλά ούτε σε παραλίες. Αντιθέτως το απέραντο γαλάζιο έλκει πολλούς φίλους των θαλάσσιων σπορ. Ξενοδοχεία υπάρχουν πολλά επί του παραλιακού δρόμου με θέα την θάλασσα, στην δεύτερη μεγάλη παραλία Hai Long λιγότερα.

Μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις βρίσκεται στην περιοχή με απέραντη θέα από τον λόφο πανοραμική και με ένα από τα σύγχρονα γήπεδα γκολφ.

Ο περιφερειακός δρόμος στο Μούι Νε

Χάι Λονγκ (Hai Long bay)

Ο περιφερειακός δρόμος στο Μούι Νε είναι ολοκαίνουριος για 20 χιλιόμετρα γύρω από την παραλία και τα χωριά της περιοχής. Στον περιφερειακό δρόμο επίσης θα συναντήσετε και τους αμμώδεις λόφους, ένα από τα σπουδαία αξιοθέατα της περιοχής που θυμίζουν την Σαχάρα της Αφρικής.

Χάι Λονγκ (Hai Long bay)

Η Χάι Λονγκ (Hai Long bay) είναι η δεύτερη μεγάλη παραλία της περιοχής με πολύ λίγο κόσμο λόγου του ότι τα resort της περιοχής και οι κτιριακές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις δεν έχουν φτάσει ακόμη εκεί. Η πρόσβαση από τον περιφερειακό δρόμο είναι εύκολη. Η παραλία έχει όπως και η πρώτη έχει σχήμα μισοφέγγαρου και υπέροχη θέα στα αριστερά και δεξιά στους λόφους της περιοχής.

Mui Ne, Vietnam: Beaches and White Sand Dunes

Τα πορτοκαλί λεωφορεία. Σταθμός λεωφορείων Phuong Trang στο Μούι Νε (Mui Ne), Βιετνάμ

Τα πορτοκαλί λεωφορεία.

Τα πορτοκαλί λεωφορεία, έτσι συνηθίζονται να προφέρονται στο Βιετνάμ λόγου του χρώματος τους είναι μια εταιρεία με δίκτυο συγκοινωνιών σε όλη την χώρα.

Phuong Trang είναι το όνομα τους με booking office στην οδό De Tam (κάθετη στην Bui Vien στην Σαϊγκόν), όπως booking office σε πολλές πόλεις. Οι φωτογραφίες είναι από το γραφείο στο Μούι Νε (Mui Ne) απ΄όπου ταξιδέψαμε από το Μούι Νε προς την Σαϊγκόν (πόλη του Χο Τσι Μινχ).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here