Τσα Αμ Ταϊλάνδη | Ταξιδιωτικός Οδηγός | Πληροφορίες

To Τσα Αμ είναι παραθαλάσσια πόλη στο νότιο τμήμα της επαρχίας Πέτσαμπουρι της δυτικής Ταϊλάνδης. Είναι γνωστό στο ελληνικό κοινό διότι εδώ βρίσκεται το πάρκο της Σαντορίνης. Είναι παραθεριστικό κέντρο με παραλία περίπου 2 χλμ. μήκος και θεωρείται δημοφιλείς προορισμός για τους Ταϊλανδούς.

Απέχει 25 χιλιόμετρα βόρεια από το Χούα Χιν και από την Μπανγκόκ περίπου 173 χιλιόμετρα και η πρόσβαση είναι εύκολη από την εθνική οδό Phetkasem. Το πάρκο της Σαντορίνης της Ταϊλάνδης βρίσκεται επίσης επί της εθνικής οδού Phetkasem. Είναι επίσης όπως και το Χούα Χιν η έξοδος της Μπανγκόκ τα σαββατοκύριακα. Η πόλη Τσα Αμ (Cha Am) που ανήκει στην περιφέρεια του Πέτσαμπουρι (Phetchaburi).

Ο ξαπλωμένος Βούδας στο Τσα Αμ της Ταϊλάνδης, Wat Cha Am

Ο χώρος του ναού του Τσα Αμ (Wat Cha Am) διαθέτει και μία σπηλιά όπου φιλοξενείται ένα πολύ όμορφο ξαπλωτό άγαλμα του Βούδα. Για να φθάσεις στην σπηλιά θα πρέπει να ανέβεις τα σκαλοπάτια του λόφου.

Wat Cha Am

Η παραλία του Τσα Αμ στην Δυτική Ταϊλάνδη

Μία καθαρή παραλία χωρίς πολλές δραστηριότητες που βρίσκονται συχνά στις δημοφιλείς παραλίες της Ταϊλάνδης, με κάποια watersports. Πολλά μικρά εστιατόρια με καθίσματα στην άμμο και κυρίως με θαλασσινά διότι το Τσα Αμ φημίζεται από τις μεγαλύτερες αγορές θαλασσινών της περιοχής.

Cha Am Beach

Ελβετική Φάρμα προβάτων Swiss Sheep Farm Cha Am

Είναι μία νέα μορφή θεματικών πάρκων που έχει γίνει πολύ δημοφιλείς στους πολίτες της Ταϊλάνδης. Το Swiss Sheep Farm Cha Am είναι ένα πάρκο με πολλά πρόβατα αλλά και περισσότερα αξιοθέατα εντός. Στην περιοχή υπάρχει και το αντίστοιχο 1000 Sook Food and Farm (Pansook).

Swiss Sheep Farm Cha Am

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here