Σιχανουκβίλ

Είναι το δημοφιλές παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο της Καμπότζης με ένα αριθμός επισκεπτών που αυξάνετε συνεχώς. Καταδύσεις, ψαροντούφεκο, ηλιοθεραπεία, κωπηλασία είναι η δραστηριότητες της περιοχής.

Το Σιχανουκβίλ βρίσκεται σε μια προνομιακή θέση πάνω σε μια χερσόνησο με μικρά νησάκια απέναντι του και πολλές παραλίες τριγύρω. Θεωρείτε ένας από τους τρεις τοπ προορισμούς στην Καμπότζη, οι άλλοι δύο είναι το Ανγκόρ Βατ και η πρωτεύουσα Πνομ Πεν. Από το Σιχανουκβίλ υπάρχουν εκδρομές για τα γύρω νησάκια, επίσης το εθνικό πάρκο Ream 18 χιλιόμετρα από την πόλη είναι γνωστός προορισμός της περιοχής, συνδυάζει βουνό, πεζοπορία, μικρούς καταρράκτες, βιότοπος και θηλαστικά, εκδρομές σαφάρι…

Υπάρχουν πολλά θαλάσσια σπορ στο Σιχάνουκβιλ, καταδύσεις, windsurfing, καγιάκ, καθώς είναι ένας από τους καλύτερους παραλιακούς προορισμούς με καθαρά γαλάζια νερά στην Ασία.

Παραλία Otres 1

Παραλία Otres που βρίσκεται νότια της παραλίας Ochheuteal με ξενώνες και αρκετά μπανγκαλόου, εστιατόρια, μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες.

Παραλία Otres 2

Το Otres 2 Beach είναι μια πιο απομονωμένη παραλία από την Otres 1, βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο.

Παραλία Serendipity

Serendipity είναι μια ωραία παραλία με καθαρά νερά, μπορείτε να δείτε το ηλιοβασίλεμα από εδώ, βρίσκεται στο βορειοδυτικό άκρο της παραλία Ochheuteal.

Παραλία Lamherkay ή Hawaii

Μικρή παραλία που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Victory Beach περίπου 1,5 χιλιόμετρο, διαθέσιμα σκάφη για τα κοντινά νησιά.

Παραλία Ream, Ream National Park

Βρίσκεται στο εθνικό πάρκο Ream διάσημο για τα μαγκρόβια δάση του, περίπου 20 χλμ. από την πόλη Sihanoukville, χαλαρωτική και ανέγγιχτη τροπική παραλία.

Παραλία Victory

Το Victory Beach βρίσκεται δίπλα στην παραλία της Χαβάης, θέα στο ηλιοβασίλεμα, πολλά μέρη για διαμονή, εστιατόρια, νυχτερινή ζωή, πολύ κοντά στο αυτόνομο λιμάνι του Sihanoukville.

Παραλία Independence

Μια ωραία ήσυχη παραλία με αρκετά μικρά εστιατόρια, η παραλία πήρε το όνομά της από το επταώροφο ξενοδοχείο Independence που βρίσκεται στο βόρειο άκρο.

Παραλία Sokha

Το Sokha είναι ημισέληνος παραλία που βρίσκεται ανάμεσα στις παραλίες Serendipity και Independence και έχει μήκος περίπου 1,5 χιλιομέτρου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here