Δραστηριότητες στην Ελλάδα

Trekking Hellas

Το Trekking Hellas λειτουργεί 33 χρόνια και έχει καθιερώσει μία σεβαστή φήμη στην Ελλάδα και παγκοσμίως παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για άτομα και ομάδες στον τομέα των υπαίθριων διακοπών, δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων.

  • Κάποιες σπουδαίες διαδρομές για trekking, θα μπορούσατε να μας αναφέρετε ;

Ανάλογα με το στυλ που θέλει ο κάθε πεζοπόρος soft ή πιο Aλπικό η Ελλάδα έχει αμέτρητες δυνατότητες. Οι πιο δημοφιλείς είναι ο Όλυμπος, η Τύμφη (Ζαγόρι), στην Πελοπόννησο το Μenalo trail και η Κρήτη.

Meteora - Trekking HellasMeteora

Natural marvels standing proudly in the fertile valley of Thessaly prefecture, near Kalampaka town: Holy… Meteora ! The dramatic rocky pinnacles of Meteora with the monasteries atop, a UNESCO World Heritage Site, are a not-to-be-missed sight. To add an extra activity flavor to your excursion, spend a couple of days more visiting the artificial lake Plastiras or the mountainous region of Pertouli. Meteora is one of the most spectacular and extraordinary landscapes you should definitely visit when in Greece.

  • Κάποια όμορφα τοπία τα οποία έχετε επισκεφτεί θα θέλαμε να ακούσουμε

Trekking Hellas

Πολύ δύσκολη ερώτηση, αλλά θα σας πω τα αγαπημένα μου. Από ορεινή Ελλάδα το Ζαγόρι και τα Τζουμέρκα κρύβουν απίστευτη ομορφιά έχοντας διατηρήσει το περιβάλλον ανέπαφο χωρίς πολλές αλλοιώσεις και το σύνολο προσφέρει μια πολύ ωραία εμπειρία. από τα αγαπημένα και μοναδικά σημεία “αγριας ομορφιας” είναι το φαράγγι Πάντα Βρέχει στην Ευρυτανία.

Trekking Hellas

Όσον αφορά τα νησιά, Νάξος για τον μοναδικό συνδυασμό θαλασσών και ενδοχώρας – Κρήτη νότος εκπληκτικά περπατήματα και Καστελόριζο.

Το Trekking Hellas στο έτος 2019

• Ένας αναπτυσσόμενος Όμιλο με 12 δικαιοδόχους σε όλη την Ελλάδα
• Ένα εξαιρετικό παιδικό τμήμα που προετοιμάζει τις επόμενες γενιές των φίλων της φύσης και της περιπέτειας
• Ανοίγματα σε νέες αγορές εισερχόμενου τουρισμού σε όλο τον κόσμο
• Δυναμική παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού
• Κυρίως όμως με μια ομάδα εξαιρετικών συνεργατών που όλο και μεγαλώνει με παρονομαστή τον ενθουσιασμό για τη δουλειά μας, την ανεξάντλητη ενέργεια και πάθος να ξεπερνούμε τους εαυτούς μας με στόχο πάντα το χαμόγελο του κάθε φιλοξενούμενού μας!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here