Έλληνες ΕξωτερικούΟι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα holidaynews.gr

Casa Selini, το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο στην Ινδονησία

Πριν από περίπου 27 χρόνια επισκέφτηκε το Μπαλί για πρώτη φορά στη ζωή της. Μαζί με τον τότε σύζυγό της, έναν Ιταλό αρχιτέκτονα, περιηγήθηκαν στις αναρίθμητες παραλίες, στους εντυπωσιακούς ορυζώνες, στα παραδοσιακά χωριά του νησιού, στους ναούς για να καταλήξουν στην απόφαση ότι κάποια μέρα θα επέστρεφαν για να ζήσουν εκεί για το υπόλοιπο της ζωής τους. Μόνο που τελικά η ζωή τα έφερε έτσι που επέστρεψε μόνο ο ένας εκ των δύο.

Η δραστήρια Ηρακλειώτισσα Μαριλένα Βλατάκη γύρισε στον εξωτικό παράδεισο του Μπαλί λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Ιταλό αρχιτέκτονα. Εκεί ερωτεύτηκε τον Μπαλινέζο οδηγό της, Αα Νέουρα Πούτου Κους Ντάρμα Πούτρα, τον παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια μαζί του. Απέκτησαν δυο παιδιά, στα οποία έδωσαν ελληνικά ονόματα, τον Μίνωα και τη Σελήνη ενώ η Μαριλένα Βλατάκη έχει έναν ακόμα γιο από τον πρώτο της γάμο με τον Ιταλό αρχιτέκτονα.

Η νέα αρχή στη ζωή της συνοδεύτηκε και από τις πρώτες της επιχειρηματικές κινήσεις. Άνοιξε ένα τουριστικό γραφείο που εξυπηρετεί συμπατριώτες μας και όχι μόνο που θέλουν να πάρουν μια γεύση του τι εστί παράδεισος πάνω στη Γη. Στη συνέχεια κατάστημα με αντικείμενα τέχνης και διακοσμητικά είδη και ένα ακόμη, μέσω του οποίου πουλάει τα ρούχα που σχεδιάζει.

Πριν από λίγο καιρό ολοκληρώθηκε το νέο της project που αφορά στη δημιουργία του πρώτου ελληνικού ξενοδοχείου στην Ινδονησία.

Πρόκειται για το Casa Selini στο νησί Φλόρες (Flores) της Ινδονησίας. Έχει έκταση 13.540 τετραγωνικά χιλιόμετρα και είναι το 60 μεγαλύτερο νησί παγκοσμίως.

Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του έχτισε μαζί με την οικογένεια της το Casa Selini. Συγκεκριμένα στη κορυφή ενός λόφου που προσφέρει εκπληκτική θέα στο κόλπο και αποτελεί πραγματικό ησυχαστήριο για τους επισκέπτες. Πρόκειται για επτά αυτόνομες βίλες με εστιατόριο που μεταξύ άλλων προσφέρει και ελληνικές γεύσεις.

“Το Casa Selini ήταν όνειρο ζωής” λέει στο Holidaynews.gr η Μαριλένα Βλατάκη. “Έχουμε καταφέρει να παντρέψουμε τον ελληνικό τρόπο φιλοξενίας με τις απίστευτες εξωτικές ομορφιές αυτού του ινδονησιακού παράδεισου και οι ταξιδιώτες το έχουν εκτιμήσει”, προσθέτει η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.

Πέρα όμως από τις εξωτικές ομορφιές, τα καλαίσθητα δωμάτια, την θέα που κόβει την ανάσα και την εκπληκτική φιλοξενία, οι άνθρωποι του Casa Selini προσφέρουν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στους πελάτες τους. Για παράδειγμα, οργανωμένη εκδρομή στα μέρη που ζει ο δράκος του Κομόντο. Είναι η μεγαλύτερη ζωντανή σαύρα του κόσμου, αφού μερικές φορές μπορεί να φτάσει τα 3 μέτρα σε μήκος, ενώ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς είναι γνωστό ότι επιτίθεται και καταβροχθίζει κυριολεκτικά οποιοδήποτε έμβιο ον, ακόμα και ανθρώπους.

Για την ιστορία, τo 2003 ανακαλύφθηκε στο νησί Φλόρες ένα νέο είδος ανθρώπου. Τα απολιθώματα που βρέθηκαν σε μια σπηλιά το 2003 έχουν ηλικία 100.000 με 13.000 ετών. Αυτό το είδος είχε ύψος ένα μέτρο και χαρακτηρίστηκε από τους ανθρώπους που το ανακάλυψαν ως “Χόμπιτ”. Στην πραγματικότητα στους τοπικούς μύθους, υπάρχουν αρκετές αναφορές για μικροσκοπικούς ανθρώπους που ονομάζονται Έμπου Γκόγκο ακόμα και κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα.

Πηγή: holidaynews.gr/2017/04/μαριλένα-βλατάκη-η-ηρακλειώτισσα-που/

Casa Selini, το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο στην Ινδονησία
Casa Selini, το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο στην Ινδονησία
Casa Selini, το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο στην Ινδονησία
Casa Selini, το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο στην Ινδονησία

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here