Έλληνες Εξωτερικού Ouzo Greek Restaurant Avalon στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας

Σύδνει Sydney Αυστραλία

Το Σίδνεϊ και γενικώς η Αυστραλία φημίζεται για τον ελληνικό στοιχείο και τους πολλούς Έλληνες κατοίκους σε όλη την χώρα. Πολλά βέβαια και τα ελληνικά εστιατόρια. Ένα από αυτά ανακαλύψαμε έξω από την πόλη του Σίδνεϊ, το Ouzo Greek Restaurant Avalon. Ιδιοκτήτρια είναι η Έφη Χατζηβλαστού.

  • Πως βρέθηκες στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας ;

Γεννήθηκα στην Αυστραλία και έφυγα 22 χρονών για Ελλάδα όπου παντρεύτηκα και απέκτησα 2 αγόρια. Αποφασίσαμε να γυρίσουμε πίσω το 2013 όπου μετά άνοιξα το «Ούζο».

  • Μπορείς να μας πεις μερικά πράγματα για το εστιατόρια Ouzo Greek Restaurant Avalon, την κουζίνα του κλπ.

Ouzo Greek Restaurant Avalon

Έφη Χατζηβλαστού, Ouzo Greek Restaurant Avalon στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας

Στην περιοχή που μένω Avalon Beach η οποία βρίσκεται περίπου 37 χιλιόμετρα βόρεια από το κέντρο της πόλης του Σίδνεϊ, κατοικούν πολλοί ταξιδευτές της Ευρώπης η οποίοι έχουν επισκεφτεί και την όμορφη Ελλάδας μας και τους έχουν μείνει οι αναμνήσεις γεύσεων και συνταγών της αυθεντικής κουζίνας μας.

Με αφορμή όλα τα παραπάνω οι πελάτες μας έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πιάτα όπως λαχανοντολμαδες με αβγολέμονο, γεμιστά, παστίτσιο, στιφάδο, χειροποίητη σπανακόπιτα, μπακλαβά και πολλά άλλα, ανάλογα με την εποχή και όπως μαγειρεύει κάθε παραδοσιακό σπίτι στην Ελλάδα, σπίτια που μεγάλωσαν γενιές και γενιές.

Το Ouzo Greek Restaurant Avalon θα το βρείτε την ώρα που δημοσιεύεται αυτό το άρθρο στο tripadvisor στη θέση 14 από τα 34 εστιατόρια στο Avalon Beach. Περισσότερα εδώ https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g4474750-d12221290-Reviews-Ouzo_Greek_Restaurant-Avalon_Beach_Pittwater_Greater_Sydney_New_South_Wales.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here