Η αναρτήσεις είναι από της 20 Οκτωμβρίου του 2011 και 10 Νοεμβρίου 2011, η ελληνική ταβέρνα στο Να Τρανγκ, έχει κλείσει

 Έλληνες ΕξωτερικούΗ πρώτη ελληνική ταβέρνα στο Βιετνάμ ετοιμάζεται

Η πρώτη ελληνική ταβέρνα στο Βιετνάμ είναι γεγονός

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το ελληνικό σουβλάκι στο Να Τρανγκ του Βιετνάμ, ο Γιώργος Τσακόγιας ετοιμάζεται για την δεύτερη του επιχείρηση μια ελληνική ταβέρνα. Το όνομα της θα είναι Greek taverna “Gia Mas” και δεν απέχει πολύ από το σουβλατζίδικο μόλις 1 1/2 τετράγωνο διαφορά.

Η πρώτη ελληνική ταβέρνα στο Βιετνάμ είναι γεγονός

Σύμφωνα με τον Γιώργο και την σύζυγο του Σνεζάνα τα συμβόλαια υπογράφτηκαν στις 27/09/2011 και τα συνεργεία έχουν μπει μέσα στο κτίριο όπου και οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου έχουν ξεκινήσει και θα τελειώσουν σύντομα. (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες).

Να ευχηθώ εκ μέρους μου καλή επιτυχία και στους δύο και πάνω απ’ όλα καλές δουλειές. Σύντομα θα έχουμε και άλλο φωτογραφικό υλικό από την ελληνική ταβέρνα του Βιετνάμ όταν περατωθούν οι εργασίες.

Η ελληνική ταβέρνα στο Να Τρανγκ του Βιετνάμ φωτογραφίες

Μερικές φωτογραφίες από την ελληνική ταβέρνα στο Να Τρανγκ του Βιετνάμ. Η Σαντορίνη και η Μύκονος σε εικόνες.

Η ελληνική ταβέρνα στο Να Τρανγκ του Βιετνάμ φωτογραφίες

Η ελληνική ταβέρνα στο Να Τρανγκ του Βιετνάμ φωτογραφίες

4 COMMENTS

  1. Γιώργο καλημέρα! Θα ηθελα δυο σουβλάκια με τζατζίκι και χωρίς κρεμίδι! Κάνεις delievery για Ελλάδα έτσι δεν είναι? 🙂 Καταρχάς να σου ευχυθώ καλές δουλειές στην καινούρια σου επιχείρηση και κάθε επιτυχία σε ότι κάνεις! Ειλικρινά θέλει τεράστιο θάρος για να ξεκινήσεις κατι τέτοιο στην άλλη άκρη της γης! Ο λόγος που σου γράφω είναι ςεπειδή θθα επισκεφτώ το Βιετνάμ τον φεβρουάριο και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες! Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν με βοηθούσες! Το mail Μου είναι sourdos@hotmail.com. Ευχαριστώ και τις καλύτερες ευχές απο την πατρίδα! Καλημέρα!

  2. Καλή σου επιτυχία!

    Μπραβο σου κάνε κατι με μερακι και ειναι σίγουρη η επιτυχία!

  3. Ένα μεγάλο μπράβο στον πατριώτη. Έχωντας ζήσει στην περιοχή γνωρίζω τι δύσκολη που μπορεί να είναι κυρίως η αρχή. Εύχομαι να ανταμιφθεί το παιδί για το θάρρος του.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here