Η ανάρτηση είναι από της 3 Απριλίου του 2017, το GT Burger Pizza της Να Τρανγκ, έχει κλείσει

 Έλληνες Εξωτερικού

GT Burger Pizza το καινούργιο fast-food του Γιώργου στο Βιετνάμ

GT Burger Pizza το καινούργιο fast-food του Γιώργου στο Βιετνάμ

Ξεκίνησε με ένα σουβλατζίδικο στο Να Τρανγκ του Βιετνάμ, συνέχισε με μία ταβέρνα, πήγε σε παπουτσάδικο και κατέληξε σε φαστ-φουντάδικο. Ποιος άλλος από τον Γιώργο Τσακώγια από την Θεσσαλονίκη που ζει μόνιμα στο Βιετνάμ εδώ και πολλά χρόνια και συγκεκριμένα στο Να Τρανγκ.

Το fast food στο Να Τρανγκ του Βιετνάμ ξεκίνησε την λειτουργία του πέρσι στα τέλη του 2016 και σερβίρει και πίτσα άμα λάχει. Στο facebook θα το βρείτε ως GT Burger Pizza (όπου τα αρχικά GT σημαίνουν George Tsakogias) στην διεύθυνση facebook.com/gt.burger.pizza/. Καλή δύναμη Γιώργο ότι και να κάνεις, θα σου έρθω σύντομα, κοντά είμαι.

Χάρτης με Έλληνες μόνιμους κάτοικους της Ασίας

Μερικά βίντεο από το Να Τρανγκ του Βιετνάμ, που θεωρείτε ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας με μία απέραντη παραλία θα βρείετ στο κάτω μέρος της σελίδας.

  1. Σύγκριση δύο παραθαλάσσιων θέρετρων στο Βιετνάμ και στην Ταϊλάνδη

2. Το μεγαλύτερο υπερθαλάσσιο τελεφερικ στον κόσμο σε μήκος. Θα χάσει την πρώτη θέση σε λίγο καιρό μιας και χτίζεται ένα μεγαλύτερο στο νησί Phu Quoc στο Βιετνάμ το οποίο θα συνδέει το κεντρικό νησί με δύο μικρότερα νησάκια στα νότια.

3 COMMENTS

  1. Εδώ η ζωή κυλά χαλαρά. Ούτε εφορίες, ούτε ΙΚΑ, ούτε ΤΕΒΕ, ούτε ΦΠΑ, τίποτα απ’ όλα αυτά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here