Έλληνες ΕξωτερικούΣυνέντευξη με τον Σταύρο Παπαδόπουλο, Ταϊλάνδη

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος μένει μόνιμα μαζί με την σύζυγο του στο πασίγνωστο νησί Πούκετ στην Ταϊλάνδη. Προπονητής στο fitness και στα βάρη και με παρουσία και στο internet. Τον βρήκαμε και τον ρωτήσαμε να μας πει μερικά πράγματα για την ζωή του και την Ταϊλάνδη.

  • Πως βρέθηκες στην Νοτιοανατολική Ασία και πιο συγκεκριμένα στην Ταϊλάνδη και με τι ασχολείσαι ;

Ναός Loha Prasat στην Μπανγκόκ

Είχα έρθει στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης μαζί με τον αδερφό μου για μία έκθεση προϊόντων που τον ενδιέφερε. Ζητήσαμε από την Ελληνική Πρεσβεία έναν μεταφραστή για να μας βοηθήσει. Η Ελληνική Πρεσβεία μας βοήθησε με μία μεταφράστρια Ταϊλανδέζα η οποία μίλαγε άπταιστα Ελληνικά. Και εδώ είναι ακριβώς το σημείο, όπου ερωτεύτηκα την μέλλουσα σύζυγο μου και αργότερα παντρευτήκαμε. Επειδή δεν μπορούσα να βρίσκομαι πολύ μακριά της αλλά και λόγου της οικονομικής κρίσης που είχαμε στην Ελλάδα, αποφάσισα πλέον να μετακομίσω και να εγκατασταθώ μόνιμα στην Ταϊλάνδη και έτσι έγινε.

Προπονώ όλη την Ρωσική κοινότητα του Πουκέτ

Είμαι προπονητής (personal trainer) στην δουλειά μου και ποιο συγκεκριμένα στον χώρο του body building και του fitness. Προπονώ όλη την Ρωσική κοινότητα του Πούκετ, αλλά και πολλούς άλλους πελάτες από πολλές άλλες χώρες. Με ένα πολύ καλό όνομα που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια ως προπονητής στο νησί έχω πλέον κατασταλάξει στον χώρο μου και πλέον οι πελάτες μου με βρίσκουν από μόνοι τους.

  • Πες μας λίγα λόγια για το Πουκέτ που μένεις και την Ταϊλάνδη σαν χώρα ;

Το Πούκετ είναι ένα παραδεισένιο μέρος στον κόσμο με αμμουδερές παραλίες και πολλά περισσότερα για να δεις. Φυσικά λόγου της φήμης του παγκοσμίως είναι και αρκετά ακριβός προορισμός της Ταϊλάνδης σε σχέση με άλλα μέρη της χώρας.

  • Σε ποια άλλα μέρη της Ταϊλάνδης έχεις ταξιδέψει και σε ποιες άλλες χώρες, κάποιες παραλίες που σε άφησαν άναυδο ;

Floating Bungalows

Δεν έχω πολύ ταξιδέψει μέσα στην χώρα λόγου δουλειάς. Και αυτό διότι εκτός από τους πελάτες που αναλαμβάνω που έχουν έρθει εδώ για διακοπές, έχω και πελάτες οι οποίοι εργάζονται και μένουν εδώ μόνιμα στο Πούκετ, οπότε ο χρόνος μου για ταξίδια είναι λιγοστός.

Παρόλα αυτά στα μέρη που έχω ταξιδέψει τριγύρω από το Πούκετ και μου άρεσαν περισσότερο είναι τα νησιά Πι Πι, η επαρχία Κράμπι και το Εθνικό Πάρκο Κάο Σοκ (φωτογραφία δεξιά) με την μεγάλη του λίμνη που ενδείκνυται επίσης για καγιάκ. Από παραλίες στο Πουκέτ η Nai Harn, η παραλία Καρόν και η Κάτα Νόι και η Mai Khao που βρίσκεται βορειότερα. Μία φορά τον χρόνο επίσης ταξιδεύω στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους.

  • Τι σου λείπει από την Ελλάδα ;

Το μόνο πράγμα που μου λείπει από την Ελλάδα είναι η οικογένεια μου, οι καλοί και κολλητοί μου φίλοι και το δροσερό αεράκι της.

Επισκεφτείτε επίσης το κανάλι του Σταύρου Παπαδόπουλου στο youtube στην εξής διεύθυνση youtube.com/channel/UCYaKB5lP13NhfoRw9NFrNjQ, για όσους ασχολείστε με γυμναστική και body building θα σας φανεί πολύ ενδιαφέρον, διότι παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα πράγματα για την εκγύμναση τους σώματος τους. Την σελίδα του Σταύρου στο facebook θα την βρείτε στην εξής διεύθυνση facebook.com/stavrosonline/

Δείτε μερικά βίντεο επίσης από τον Σταύρο (από το κανάλι του στο youtube) στο κάτω μέρος της σελίδας:

Συνέντευξη με τον Σταύρο Παπαδόπουλο, Ταϊλάνδη
Συνέντευξη με τον Σταύρο Παπαδόπουλο, Ταϊλάνδη

 

Δείτε επίσης:
– Χάρτης με Έλληνες μόνιμους κάτοικους της Ασίας
– Έλληνικές κοινότητες στο facebook από χώρες της Ασίας

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here