Επαρχία Τράνγκ, Νότια Ταϊλάνδη | Ταξιδιωτικός Οδηγός | Πληροφορίες

Με έκταση πάνω από 5.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα η επαρχία Τράνγκ είναι από τις νοτιότερες επαρχίες της Ταϊλάνδης κοντά στα σύνορα με την Μαλαισία και βρέχεται από την θάλασσα του Ανταμάν. Η πόλη του Τράνγκ ήταν σημαντικός λιμένας ενώ η επαρχία διαθέτει αφθονία φυσικών αξιοθέατων, πολλά μικρά τροπικά νησάκια και μαγευτικές παραλίες.

Η επαρχία έχει ελάχιστη κίνηση, καλωσορίζει τους επισκέπτες με μια αφθονία φυσικών αξιοθέατων, όπως μαγευτικές παράλιες, κάθετους ασβεστολιθικούς βράχους και τροπικά νησάκια. Κάποια από τα καλύτερα αξιοθέατα βρίσκονται στο Εθνικό Πάρκο Hat Chao Mai, μια προστατευόμενη περιοχή που εκτείνεται σε μήκος 120 χιλιόμετρα πάνω στην ακτή και περικλείει από τα 47 μικρά νησάκια της Θάλασσας Ανταμάν. Το Πακ Μενγκ (Pak Meng) και το Κατανγκ είναι σημεία αφετηρίας των φεριμπότ για τα νησιά του Hat Chao Mai National Park.

Νησί Λάο Λιάνγκ, Koh Lao Liang

Τα δύο νησάκια Κάο Λάο Λιάνγκ βρίσκονται ανάμεσα στα νησιά Κο Λιμπονγκ και Κο Πέτρα. Φημισμένα για την λευκή παραλία τους και το βάθος της θαλάσσια περιοχής τριγύρω.

Flying at Koh Lao Liang

The islands of Lao Lian and Lao Liang Nua, in Trang province, Thailand.

Νησί Λιμπόνγκ, Koh Libong

Το νησί Κο Λιμπόνγκ είναι το μεγαλύτερο νησί της επαρχίας του Τρανγκ με περίπου 40 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκταση και σε απόσταση 45 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα. Το μεγαλύτερο υψόμετρο του νησιού φθάνει τα 311 μέτρα …

Libong Sunset Beach Resort is ready to make your dreams come true.

Νησί Νγκάι, Koh Ngai

Βρίσκεται 13 χιλιόμετρα νότια από το νησί Κο Λάντα, το Κο Νγκάι ανήκει και αυτό στα νησιά της περιοχής που σχηματίζουν το εθνικό θαλάσσιο πάρκο Κο Λάντα. Το Κο Νγκαι είναι μικρό νησί με περίπου 5 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκταση και είναι επίσης γνωστό ως Κο Χάι.

Koh Ngai & Ko Ngai I Thailand

Koh Ngai (Ko Ngai) it’s an island you do not want to leave, away from places filled with tourists. Located in Krabi Province, but can better be reached via Trang Province on the southern Andaman Coast. Like many other coastal destinations in southern Thailand, it is known for its diving and long white beaches. It’s best to get there from Pak Meng Ferry Terminal or Kuangtungku Pier by a long boat or a public boat.

Νησί Ροκ, Koh Rok

Τα νησιά Κο Ροκ χωρίζονται σε δύο μικρά κοραλλιογενή νησάκια το Κο Ροκ Νάι και το Κο Ροκ Νοκ που βρέχονται από την θάλλασα του Ανταμάν. Είναι φημισμένα για τον υποθαλάσσιο κόσμο.

KOH ROK & KOH HAA Island Tour from Koh Lanta

The best Island Tour you can do from Koh Lanta: Koh Rok & Koh Haa. In my opinion way better than Emerald Cave. Koh Rok is paradise on earth with crystal clear blue water, white sand and beautiful palm trees. We took a speedboat tour for 1400 baht from Koh Lanta, spent the morning on Koh Rok, the afternoon at magical Koh Haa, I am really happy with the drone shots, i think they are the best on YouTube right now.

Άλλα αξιοθέατα της επαρχίας

Σπηλιά Λε Κάο Κόμπ

Από τα σημαντικά αξιοθέατα της επαρχίας Τρανγκ η σπηλιά Le Khao Kob, στην οποία η πρόσβαση είναι εφικτή με βάρκα. Η πόλος έλξης οικοτουρισμού και ταξιδιωτών που αναζητούν την περιπέτεια …

Κατταράκτης Τον Τοκ

Οι καταρράκτες Τον Τοκ βρίσκονται 45 χιλιόμετρα από την πόλη του Τρανγκ και είναι οι υψηλότεροι καταρράκτες της επαρχίας, όπου τα νερά τους πέφτουν από ύψος 320 μέτρων και πηγάζουν από το Banthat Mountain Range. Η περιοχή διαθέτει τροπική βλάστηση …

Βοτανικός Κήπος Πενινσούλαρ

Ο βοτανικός κήπος Πενινσούλαρ καθιερώθηκε το 1993 μέσα σε ένα δασώδες τοπίο με μια έκταση 416 εκτάρια …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here