Λάος Laos Map

Λάος | Ταξιδιωτικός Οδηγός | Πληροφορίες

Το Λάος συνορεύει με την Κίνα, την Βιρμανία (Μιανμάρ), την Ταϊλάνδη, την Καμπότζη και το Βιετνάμ και αποτελεί και αυτό χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας και της Ινδοκίνας. Πρωτεύουσα του είναι η Βιεντιάν με πολλά και σπουδαία μνημεία, ενώ δεύτερη και μεγαλύτερη πόλη είναι το Λουάνγκ Πραμπάνγκ (Luang Prabang) με σπουδαίους ναούς.

Το Λάος είναι φημισμένο για την φύση του, τους καταρράκτες, τα βουνά, τις σπηλιές, τον ποταμό Μεκόνγκ και είναι δημοφιλείς προορισμός για τους λάτρεις της φύσης. Το Λάος όπως και οι γειτονικές του χώρες έχει τρεις εποχές, την δροσερή, την καυτή και την εποχή των βροχών.

Λάος, Lao people or Laotians

Φημίζεται πολύ για τις εθνικές του μειονότητες, είναι μια χώρα ανεξερεύνητη τουριστικά, έχει μακρά ιστορία, φιλόξενους κατοίκους, μοναδικά έθιμα, προσφέρει στους ταξιδιώτες μια παραδοσιακή ζωή της Νοτιοανατολικής Ασίας. Πολλά ποτάμια της που διασχίζουν τη χώρα και παρθένα εθνικά πάρκα είναι ιδανικά για δραστηριότητες όπως πεζοπορία, καγιάκ και σπηλαιολογία.

Laos Λάος, landscape τοπίο

Το Λάος είχε κλειστά τα σύνορα στους τουρίστες μέχρι το 1988 αλλά από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο επισκέπτης μπορεί να ταξιδέψει οπουδήποτε μέσα στην χώρα. Η άγρια φύση του Λάος προσελκύει ταξιδιώτες που αναζητούν τη φύση, την περιπέτεια ή και τα δύο.

Το καγιάκ, η ράφτινγκ, η αναρρίχηση και η ποδηλασία είναι συνηθισμένες δραστηριότητες στο Λάος, αλλά δημοφιλέστερη δραστηριότητα είναι η πεζοπορία. Μπορεί η χώρα να μην ανήκει στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς ίσως λόγου έλλειψης θάλασσας και παραλιών είναι όμως ένας ιδανικός προορισμός για λάτρεις των ορεινών βουνών, πεζοπορία και ποταμών.

Διαβάστε επίσης Χρήστος Φαληρέας, Βιεντιάν, Λάος στην Νοτιοανατολική Ασία
Μία εξαιρετική μεγάλη συνέντευξη από έναν Έλληνα μόνοιμο κάτοικο του Λάος

Explore the Stunning Beauty of Laos’s Louangphrabang | National Geographic

National Geographic

There’s a reason Laos’s Louangphrabang (sometimes spelled Luang Prabang) has drawn a growing stream of visitors in recent years.

This once-sleepy hamlet has it all: A rare combination of natural and manmade splendor with rich spiritual and cultural traditions that appeals equally to the pilgrim, the backpacker, and the ecotourist.

Λάο η επίσημη γλώσσα

Η επίσημη γλώσσα είναι η Λάο ή Λαοτιανή. Η γλώσσα ομιλείται επίσης και σε πολλές περιοχές της βορειοανατολικής Ταϊλάνδης. Η Λαοτιανή γλώσσα επίσης έχει και πολλούς διαλέκτους ανά περιοχή της χώρας.

Pha Suam Waterfall, Laos Λάος, landscape τοπίο

Γεωγραφία

Το Λάος αποτελείτε κυρίως από βουνά με υψηλότερο το όρος Phou Bia που αγγίζει τα 2.817 μέτρα, επίσης οροπέδια και εύφορες πεδιάδες. Ο πολύ γνωστός ποταμός Μεκόνγκ οριοθετεί τα σύνορα με την Ταϊλάνδη, στον οποίο και χτίστηκε η γέφυρα φιλίας ΛάοςΤαϊλάνδη συνδέοντας για πρώτη φορά οδικός τις δύο χώρες το 1994. Η χώρα διαιρείτε σε 16 επαρχίες οι οποίες έπειτα διαιρούνται σε μικρότερες.

Παραγωγική πόροι

Το Λάος φημίζεται για την παραγωγή ξυλείας και καφέ. Επίσης είναι πλούσιο σε ορυκτά.

Laos Λάος, landscape τοπίο

Πρωτεύουσα

Πρωτεύουσα της χώρας είναι η Βιεντιάνε (Vientiane) που βρίσκεται πολύ κοντά στα σύνορα με την Ταϊλάνδη και η οποία είναι και η μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Ο πληθυσμός της αγγίζει τους 200.000 κατοίκους και συνηθίζουν να την αποκαλούν ως η πόλη του φεγγαριού. Η Βιεντιάνε (Vientiane) είναι επίσης πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας.

Πληροφορίες Λάος

Πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη: Vientiane
Έκταση: 236.800
Νόμισμα: Kip (LAK)
Ζώνη ώρας: (UTC+7)
Κωδικός κλήσης: +856
Ώρα: +7
Internet TLD: .la
Γλώσσες: Η επίσημη γλώσσα είναι το Λαοτιανά, ομιλούνται τα γαλλικά, τα αγγλικά, διάφορες εθνικές γλώσσες: Hmong, Khmur
Υψηλότερο σημείο: Phou Bia 2.819 μέτρα
Διοικητικά τμήματα: 17 επαρχίες και ένας νομός
Eθνικές Μειονότητες: Lao 8%, Lao Theung, Lao Soung (including the Hmong and the Yao), Ethnic Vietnamese constitutes
Θρησκείες: Βουδισμός 66.8%, Χριστιανισμός και άλλοι
Συνορεύει με: Βιρμανία (Μιανμάρ), Ταϊλάνδη, Καμπότζη, Βιετνάμ και Κίνα

Βιεντιάν

Με πληθυσμό πάνω από 600.000 κατοίκους το Βιεντιάν είναι η πρωτεύουσα του Λάος, με πολλά και σπουδαία αξιοθέατα. Η πόλη βρίσκεται στην βόρεια από τις όχθες του ποταμού Μεκόνγκ στα σύνορα με την Ταϊλάνδη. Η πόλη έχει κληρονομήσει γαλλικά στοιχεία, όπως η κύρια λεωφόρος της πόλης και πολλά αποικιακά κτίρια σε γαλλική αρχιτεκτονική.

BIGGEST MONUMENT IN VIENTIANE, LAOS | Patuxay Monument In Vientiane, Laos

This is the biggest monument in Vientiane, Laos. The Patuxay war monument sits in the center of Vientiane, Laos. It was built between 1957 – 1968 in memory of the Laotian soldiers who died during World War 2 and the independence war from France in 1949.

The monument still sits there til this day and has become a main tourist attraction for those who visit the Laos capital of Vientiane. The monument actually looks bigger and better in person. So if you get a chance to visit Vientian, Laos. Be sure to come and see the Patuxay Monument in person.

Laos Λάος

Τα περισσότερα αξιοθέατα της Βιεντιάνε (Vientiane) είναι εύκολα προσβάσιμα με τα πόδια, εκ των οποίων σπουδαία είναι ο ναός Sisaket που στεγάζει Εκατοντάδες εικόνες του Βούδα, ο ναός Simuang, ο ναός Haw Pha Kaew, το Pha That Luang κλπ.

Ναός Si Saket στην πρωτεύουσα του Λάος

Το Wat Si Saket είναι ένας βουδιστικός ναός στην πρωτεύουσα του Λάος το Βιεντιάνε (Vientiane) επί της οδού Lan Xang. Χτίστηκε σε σιαμέζικο στυλ της βουδιστικής αρχιτεκτονικής το 1818. Ο ναός στεγάζει επίσης ένα μουσείο. Δείτε μερικά από τα αξιοθέατα του Βιεντιάνε (Vientiane).

Vientiane

 • Pha That Luang Great Sacred Stupa
 • Patuxai Μνημείο Νίκης, Πύλη του θριάμβου
 • Ναός του Σμαραγδένιο Βούδα (Haw Phra Kaew)
 • Wat Si Saket Βουδιστικός ναός
 • Η μαύρη στούπα (That Dam)
 • Ο χρυσός ξαπλωτός Βούδας
 • Εθνικό Μουσείο Ιστορίας του Λάος
 • Μουσείο Ιστορίας του Στρατού του Λάους
 • Μουσείο Αστυνομίας
 • Εθνική Βιβλιοθήκη
 • Wat Inpeng Pagoda, ένα ιστορικό ορόσημο της τέχνης και του πολιτισμού
 • Ναός Wat Haysoke
 • Wat Ong Teu Mahawihan
 • Ο κινεζικός ναός Fude Miao
 • Wat Dong Palane Temple
 • Wat Xieng Nyeun
 • Νυχτερινή αγορά κατά μήκος του ποταμού Μέκονγκ
 • Ταλατ Σάο πρωινή αγορά
 • Lane Xang Avenue
 • Άγαλμα Chao Anouvong
 • Εθνική αίθουσα του πολιτισμού
 • Πάρκο Patuxay
 • Πάρκο Chao Anouvong
 • Το Προεδρικό Μέγαρο
 • Το Βουδιστικό πάρκο, ένα πάρκο γλυπτικής

YouTube

Vientiane

The places that are featured in the video are as follows: 1) Buddha Park 2) The Morning Market – Talat Kua Din 3) Chao Anouvong Statue 4) Wat Sisaket 5) The Night Market on the Mekhong River Front 6) That Luang 7) Patuxay

LAOS STREET FOOD AT NIGHT | Street Full Of Laos Street Food In Vientiane, Laos

This is the main area where you will find all the Laos street food at night. This street is full of street vendors selling food right on the streets of Vientiane, Laos.

This street is known as Quai Fa Ngum, it is the main strip at night for all the street food and nightlife in Laos. It is right by the Vientiane Night Market and the Mekong river, which overlooks Thailand. This street usually kicks off around 5:00PM or 6:00PM til about 10:00PM or 11:00PM. So be sure to come early when it’s still hustling and bustling.

Vang Vieng

Laos Λάος`

Laos Λάος

Το Vang Vieng είναι μια τουριστική πόλη στο Λάος που βρίσκεται στον ποταμό Nam Song, στην επαρχία Vientiane περίπου τέσσερις ώρες με το λεωφορείο βόρεια της πρωτεύουσας Βιεντιάνε (Vientiane). Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της περιοχής είναι το τοπίο του καρστικού λόφου που περιβάλλει την πόλη.

Η πόλη Vang Vieng είναι συνώνυμη με τους backpackers. Υπάρχει μια ποικιλία από καλά ανεπτυγμένες τουριστικές υπηρεσίες στο Vang Vieng και ένα ευρύ φάσμα καταλυμάτων. Σπορ όπως το καγιάκ, το tubing και η αναρρίχηση είναι δημοφιλείς στην περιοχή λόγου του ποταμού. Η πεζοπορίες στο Vang Vieng κυμαίνοται από πεζοπορίες γύρω από τον ποταμό και μέχρι και δύσκολες διαδρομές. Ορισμένες πεζοπορίες οδηγούν σε σπηλιές και άλλες σε κορυφές λόφων που βλέπουν την πόλη από ψηλά.

YouTube

Vang Vieng

Οι σπηλιές Pak Ou

Οι σπηλιές Pak Ou βρίσκονται 25 χιλιόμετρα βόρεια του Luang Prabang και χρονολογούνται χιλιάδες χρόνια πριν. Με πάνω από 4.000 εικόνες του Βούδα, οι σπηλιές βρίσκονται σε ένα βράχο ασβεστόλιθων στο σημείο όπου ο ποταμός Μεκόνγκ ενώνετε με τον ποταμό Nam Ou. Υπάρχουν δύο σπήλαια για να επισκεφθεί κανείς εδώ: το ένα που ονομάζεται Tham Ting και το δεύτερο σπήλαιο που βρίσκεται σε ανώτερο επίπεδο που ονομάζεται Tham Theung.

Luang Prabang

Luang Prabang Laos

Το Λουάνγκ Πραμπάνγκ (Luang Prabang) είναι μια μίξη παραδοσιακής Λαοτιανής δομής και ευρωπαϊκής λόγου της Γαλλικής Ινδοκίνας.

Luang Prabang Laos

Η πόλη βρίσκεται σε μια χερσόνησο που σχηματίστηκε από τον ποταμό Μεκόνγκ και των παραποτάμων του, σε μια λεκάνη περιτριγυρισμένη από ασβεστολιθομένους λόφους που κυριαρχούν στο τοπίο.

Στο Λάος το Λουάνγκ Πραμπάνγκ (Luang Prabang) είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη μετά την πρωτεύουσα Βιεντιάν. Η παλιά πόλη του Λουάνγκ Πραμπάνγκ (Luang Prabang) ορίστηκε παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO το 1995. Θεωρείται από πολλούς ταξιδιώτες και συγγραφείς ως η καρδιά του πολιτισμού του Λάος και κορυφαίος τουριστικός προορισμό.

YouTube

Luang Prabang

Laos Λάος

The Ancient town of Luang Prabang (Luangphabang, city of the Golden Buddha) in Northern Laos was founded probably in the 7/8th century, it became a royal capital from 14th to the 16th century. It is claimed to be “South-East Asia’s best preserved city” with well preserved architectural, religious and cultural heritage, including French colonial influences from the 19th and 20th centuries.

There are 33 Buddhist temples in the city, Wat Xieng Thong being the most famous one. Luang Prabang is situated at the confluence of the Mekong River and the Khan River. The surrounding area is beautiful, with lush green vegetation, hills and mountains. Two popular natural sites are nearby: the Pak Ou Cave and Kuang Si Waterfalls.

VIENTIANE NIGHT MARKET | What It Looks Like During The Day – Vientiane Riverside Night Market, Laos

This is what the Vientiane night market looks like during teh day. You’ve seen many videos of the Vientiane Riverside night market at night, so I wanted to capture it during the day. Before all the hustle and bustle of the evening trade.

Laos Λάος, Market Μάρκετ

Seeing the night market before all the vendors has set up it quite interesting for me. It’s something about the quietness, before the hustle and bustle and also seeing what this place actually looks like during the day.

But do come to this night market in the evening when it gets going. It’s the biggest night market in Vientiane, Laos. It’s right by the riverfront of the Mekong River, which overlooks Thailand. There are plenty of street vendors selling food all along the street at night time also. And it it’s busy. But not too overly crowded, as you can expect since it is Laos, and there is not that many tourist or people around in general.

Champasak

Daoheuang Market (Pakse), Champasak , Laos

Η επαρχία Champasak βρίσκεται νοτιοδυτικά του Λάος. Η πρωτεύουσα του το Pakse είναι μια γραφική πόλη που βρίσκεται στις δυτικές όχθες του ποταμού Μεκόνγκ, εμπορικό κέντρο λόγου της σύνδεσης του με το Ubon Ratchathani της Ταϊλάνδης.

Η επαρχία Τσαμπασάκ (Champasak) είναι δημοφιλείς για τον ναό Wat Phu που δέχεται πολλές επισκέψεις κάθε χρόνο, τους καταρράκτες καθώς και το πράσινο και άγριο τοπίο δημιούργημα της φύσης.

YouTube

Champasak

A flight from the bottom village to Wat Phu, a Unesco World Heritage site. One of the most Holy-iest place in Southern Laos.

SMALL RURAL VILLAGE IN LAOS | Walking Through A Small Rural Village In Laos

This is a small rural village in Laos. It’s not often you get to see what the rural life in Laos is like. It surprised me to see that there are still people in this day and age, who are still living in these poor conditions. When I first got here, I thought I was literally taken back in time, and that their house was a museum.

Where I come from when you hear poor, you think they are living in a small housing flat. But this is beyond poor. This is poverty. There’s about 7 people living in this small open brick house you see in the video.

They don’t have a proper kitchen or a proper flushing toilet. It’s one of those bucket toilets, outside of the house. When your eyes are open to this, it really makes you realize how fortunate we are.

Huay Xai

Το Houay Xai είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας Bokeo στο Λάος. Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Μεκόνγκ, που αποτελεί τα σύνορα με την Ταϊλάνδη. Για τους περισσότερους τουρίστες θεωρείται ως ενδιάμεσος σταθμός για άλλους προορισμούς στην χώρα., αυτή όμως η πόλη έχει ένα όμορφο τοπίο όπου μπορεί κάπιος να απολαύσει υπαίθριες δραστηριότητες όπως πεζοπορία, καγιάκ, και ποδηλασία.

YouTube

Huay Xai

Huay Xai is a city unknown in Laos which is a little less so since it serves as a starting point to go to the Gibbon Experience. The city is without interest, but is a necessary crossing point for all adventurers Who want to play the monkey !!

Nong Khiaw

Διαδρομές ποδηλασίας και πεζοπορίας γύρω από το χωριό, δυνατότητες ορειβασίας είναι επίσης διαθέσιμες για τους λάτρεις της φύσης …

YouTube

Nong Khiaw

Mistry Mountains Nong Khiaw to Muang Ngoi, Luang Prabang Province, Laos

Η Πεδιάδα με τα Βάζα ένα μεγαλιθικό αρχαιολογικό τοπίο, Phonsavan

Η Πεδιάδα με τα Βάζα είναι ένα μεγαλιθικό αρχαιολογικό τοπίο, από χιλιάδες λιθόστρωτα βάζα διάσπαρτα γύρω από τις ορεινές κοιλάδες και πεδιάδας του οροπεδίου Xieng Khuang.

Το Xieng Khouang είναι μια επαρχία στα βορειοανατολικά του Λάος στα σύνορα με το Βιετνάμ γεμάτη βουνά, θερμές πηγές και χιλιάδες μεγαλιθικά αγγεία που χρησιμοποιούνται στις ταφικές τελετουργίες που ονομάζονται Plain of Jars. α βάζα είναι συνήθως διατεταγμένα σε συστάδες που κυμαίνονται σε αριθμό από ένα έως αρκετές εκατοντάδες. Η πεδιάδα των βάζων χρονολογείται στην Εποχή του Σιδήρου (500 π.Χ. έως 500 μ.Χ.) και είναι ένας από τους σημαντικότερους προϊστορικούς τόπους στη Νοτιοανατολική Ασία.
Η γαλλίδα γεωλόγος Madeleine Colani οδήγησε στην πρώτη επιστημονική μελέτη των βάζων την δεκαετία του 1930.

YouTube

Plain of Jars

RICE FIELDS IN LAOS | Real Rice Fields In Rural Laos, Thalat, Laos

These are the real-life rice fields in Laos, rural Laos, in Thalat, Laos. I was fortunate enough to visit the real-life rice fields in Laos, and see how the locals make their living in rural Laos, in today’s day and age. I believe my parents also worked in the rice fields like this before I was born. Seeing it with my own eyes really makes me feel sad for these people.

They slave all day and night in the scorching weather in Laos and they only get paid a small amount, each day. Not to mention, everything in Laos is expensive, because it’s all imported. So they get low wages, and everything here in Laos, in general, is more expensive. Even more so than Thailand. So I really don’t know how the locals survive here.

Καταφύγιο άγριων ζώων Μποκέο

YouTube

Bokeo Nature Reserve

BEAUTIFUL RIVER IN RURAL LAOS | Nam Ngum River In Rural Laos, Thalat, Laos

This is one beautiful river in rural Laos. It is called the Nam Ngum river in the small town of Thalat, Laos.

I didn’t expect the river to look this beautiful as I was crossing the bridge to the main town center. It was a hot day, but there were nice blue skies above, which made this view of the river more spectacular.

Laos has some beautiful hidden places, and I do intend to come back to explore more of this amazing country. It feels nice to be away from the big city from time to time.

Ο ποταμός Μεκόνγκ της Νοτιοανατολικής Ασίας

Είναι ο 7ος μακρύτερος ποταμός στην Ασία και ο μακρύτερος ποταμός της Νοτιοανατολικής Ασίας και είναι πολύ δημοφιλές στο Λάος που δεν βρέχεται από θάλασσα, ένα μαγευτικό τοπίο με μοναδικές κρουαζιέρες. Έχει μήκος περίπου 4.350 χιλιόμετρα και ξεκινάει από την επαρχία Qinghai της Κίνας, διέρχεται από το ανατολικό τμήμα της Αυτόνομης Περιφέρειας του Θιβέτ, από την επαρχία Γιουνάν και έπειτα γίνεται μέρος των συνόρων της Βιρμανίας (Μιανμάρ) και του Λάος, καθώς και μεταξύ Λάος και Ταϊλάνδης. Ο ποταμός ρέει έπειτα από το Λάος, την Καμπότζη και το Βιετνάμ προτού καταλήξει στην θάλασσα της Νότιας Κίνας.

Ο ποταμός Μεκόνγκ είναι η μαγεία του Λάος. Διατρέχει όλο το μήκος της χώρας, με πολλούς παραποτάμους να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του τρόπου ζωής του Λάος, παρέχοντας αλιεία, άρδευση, μεταφορές και εύφορη γεωργική γη κατά μήκος του δέλτα.

YouTube

Mekong River in Asia

World Party – Λάος

World Party

O Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, μας δείχνουν την extreme πλευρά του ταξιδιού, αυτή τη φορά στο Λάος της Ασίας. Φτάνουν στην Λουάνγκ Πραμπάνγκ (Luang Prabang), την πιο spiritual πόλη της χώρας, για να επισκεφθούν ένα σχολείο μοναχών μαθητών.

Και, ενώ είχαν οργανώσει τις δικές τους περιπέτειες, μια απρόσμενη δηλητηρίαση του Γιώργου, φέρνει τα πάνω-κάτω. Τα παιδιά βρίσκονται στο νοσοκομείο και… αντιμετωπίζουν την κατάσταση, πώς αλλιώς, κάνοντας πλάκα στις νοσοκόμες! Η «δράση», φυσικά, δεν σταματάει εδώ!

Ο Σάκης και ο Γιώργος πιάνουν φιλίες με ελέφαντες, και καταλήγουν σε ένα απομακρυσμένο χωριό ντόπιων ψαράδων. Για να σε φιλοξενήσουν εκεί, πρέπει να προσφέρεις, οπότε ο Σάκης βάζει όλη του την τέχνη για να βοηθήσει τους ψαράδες στο καθημερινό τους ψάρεμα! Πάλι νηστικοί θα μείνουν δηλαδή… Τέλος, οι δυο τους επισκέπτονται τον «παράδεισο» των backpackers, στην πόλη Vang Vieng, όπου επιδίδονται σε extreme sports.

Si Phan Don, τα 4.000 νησιά

Το Si Phan Don αποτελείτε από πολλά νησιά στον ποταμό Mekong, στο νότιο Λάος στην επαρχία Champasak, το Don (νησί) Khong είναι το μεγαλύτερο.

Khone Phapheng Falls Waterfall in Laos

Θεαματικοί Καταρράκτες Pha Pheng, οι Νιαγάρα της Νοτιοανατολικής Ασίας

Από τους θεαματικούς καταρράκτες όπως επίσης οι μεγαλύτεροι της Νοτιοανατολικής Ασίας. Άλλωστε ονομάζονται και η καταρράκτες Νιαγάρα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Οι καταρράκτες Pha Pheng βρίσκονται στην επαρχία Τσαμπασέκ του Λάος πολύ κοντά στα σύνορα με την Καμπότζη. Ο μεγαλύτερος πέφτει από 21 μέτρα ύψος. Χιλιάδες τουρίστες έρχονται εδώ για να απολαύσουν αυτό το μοναδικό θέαμα και να εξερευνήσουν την περιοχή. Υπάρχουν αμέτρητα νησάκια στην περιοχή των πτώσεων.

Καταρράκτης Tad Pha Suam

Το Λάος δεν έχει θάλασσα και παραλίες. Φημίζεται όμως για τα φυσικά του τοπία και οπωσδήποτε για τους καταρράκτες. Ένας από αυτούς και πολύ διάσημους στο Λάος και στην επαρχία Τσαμπασάκ είναι ο καταρράκτης Ταντ Πα Σουάμ (Tad Pha Suam) που βρίσκεται στο οροπέδιο Bolaven και είναι ιδανικό μέρος για χαλάρωση.

YouTube

Si Phan Don

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here