Έλληνες και Ξένοι Ταξιδιώτες

  • Ποια μέρη σου άρεσαν περισσότερο από αυτά που ταξίδεψες ?

Από τα μέρη τα οποία έχω ταξιδέψει αυτά που μου άρεσαν περισσότερο ήταν το Βερολίνο, η μαγική Κολμάρ αλλά και οι περιοχές γύρω από αυτή στα σύνορα Γαλλίας – Γερμανίας – Ελβετίας και η αρχαία πόλη της Πομπηίας.

  • Μερικά τοπία που σου άρεσαν περισσότερο ?

Πανέμορφα τοπία τα οποία με μάγεψαν ήταν αρκετά. Στην Μάλτα το Azure Window, το οποίο δυστυχώς καταστράφηκε. Στα Χανιά συνεχίζουν να με συνεπαίρνουν οι παραλίες όσες φορές και να τις επισκεφθώ, τα όμορφα χωριουδάκια γύρω από την λίμνη Κόμο στην Ιταλία και στην Κωνσταντινούπολη η γέφυρα του Γαλατά που ενώνει τις δυο ηπείρους.

  • Ποιοι είναι οι επόμενοι προορισμοί που θα ήθελες να επισκεφτείς ?

El Castillo Pyramid in Mexico Μεξικό

Οι επόμενοι προορισμοί που θα ήθελα να επισκεφτώ κάποια στιγμή στο μέλλον είναι το Μεξικό, η Κούβα, το Περού, η Νότια Αφρική και το Μαρόκο.

  • Τι αποκόμισες από τα ταξίδια σου ?

Από τα ταξίδια που έχω κάνει έχω αποκομίσει αρκετές εμπειρίες, έχω γνωρίσει άλλες κουλτούρες και νοοτροπίες. Ακόμα έχοντας έρθει σε επαφή και με ανθρώπους με καταγωγή από τον κάθε τόπο που επισκέφτηκα κατάφερα ουσιαστικά να καταλάβω καλύτερα την κουλτούρα κάθε τόπου και να πάρω τα θετικά στοιχεία από τον κάθε ένα!

  • Παραλίες που σε άφησαν άναυδο ?

Παραλίες δεν έχω επισκεφθεί σε άλλες χώρες πέρα από την Ελλάδα και την Μάλτα αλλά υπέροχες παραλίες συνάντησα και στα δύο μέρη! Μερικές εξ αυτών στην Ελλάδα είναι το Πόρτο Κατσίκι στην Λευκάδα, ο Μπάλος και τα Σεϊτάν λιμάνια στα Χανιά, στο Ρέθυμνο η Πρέβελη και στο Πήλιο η Φακίστρα! Στην Μάλτα εντυπωσιακή παραλία βρήκα την Blue Lagoon στη νήσο Κομίνο!

  • Είσαι ταξιδιώτης του βουνού ή της θάλασσας, ή και τα δύο ?

Τα βουνά που έχω επισκεφθεί είναι ελάχιστα αλλά αυτό δεν με καθιστά ταξιδιώτη της θάλασσας γιατί πιστεύω πως είναι εξίσου ενδιαφέρον το ταξίδι είτε σε θάλασσα είτε σε βουνό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here