Έλληνες και Ξένοι Ταξιδιώτες

Taksidiotis TV, Μοιράσου την περιπέτεια!

Ταξίδεψε πιο απλά με πολλές περιπέτειες ! Ο Taksidiotis TV, με σύνθημα “Μοιράσου την περιπέτεια!” είναι μία σελίδα στο facebook που θα την βρείτε εδώ facebook.com/taksidiotis.tv/ με σκοπό να μοιράζει άρθρα,  φωτογραφίες και βίντεο από διάφορους ταξιδιώτες.

  • Πείτε μας λίγα πράγματα για το Taksidiotis TV, πως ξεκίνησε η ιδέα, θεματολογία κλπ.

Taksidiotis TV, Μοιράσου την περιπέτεια!

Η ιδέα ξεκίνησε πριν 4 χρόνια όταν ο Παναγιώτης δημιούργησε ένα blog, το Taksidiotis γιατί έφυγε για ένα μακρινό ταξίδι για 2 χρόνια, Ευρώπη, Αυστραλία και Ασία. Ξεκίνησε να μοιράζεται τις εμπειρίες του με άρθρα και φωτογραφίες και μετά με βίντεο.

Πριν σχεδόν μισό χρόνο από Taksidiotis έγινε Taksidiotis Tv με θέμα να γίνει μια πλατφόρμα από ελληνόφωνα βίντεο από διαφορετικούς ταξιδιώτες. Στόχος της πλατφόρμας είναι να εμπνεύσει και να βοηθήσει οποιοδήποτε θέλει να ταξιδέψει. Επίσης θέλουμε να προβάλουμε ιστορίες που δεν είναι εύκολα προσβάσιμες και με τα βίντεο ταξιδεύουμε ψηφιακά τον θεατή. Στην ομάδα είμαστε 8 νέα άτομα με διαφορετικά προσόντα έτσι ώστε να καταφέρουμε τους στόχους μας. Ακόμη είναι η αρχή της συνεργασίας μας.

  • Πείτε για τους ταξιδιωτικούς προορισμούς που έχετε προβάλει μέχρι τώρα

Όρος Batur στο Μπαλί της Ινδονησίας

Μέχρι τώρα προβάλαμε τη Ρουμανία, Ανατολικό Τιμόρ, Ινδονησία, Αυστραλία και Κύπρο αλλά και άλλες χώρες της Ασίας και της Ευρώπης.

  • Τι αναταπόκριση υπάρχει από το κοινό, υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους ταξιδιώτες

Υπάρχει ενδιαφέρον ναι, φτάσαμε σε 1 εκατομμύριο συνολικά views και έχουμε και 6,5 χιλιάδες followers. Από ταξιδιώτες βοηθήσαμε ήδη να κλείσουν εισιτήρια, να πάνε Αυστραλία να δουλέψουν και αλλά.

  • Ποιοι είναι οι μελοντικοί στόχοι του Taksidiotis TV

Του έγραψα λίγο στην αρχή. Αλλά ο βασικός στόχος είναι να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα στην ο οποία θα μπορείς να ενημερωθείς,να διασκεδάσεις και να ταξιδέψεις !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here