Έλληνες και Ξένοι Ταξιδιώτες

Travel Vibe: Παναγιώτης Καρδερίνης

Ο Παναγιώτης Καρδερίνης είναι αυτός που συντονίζει και ενθαρρύνει την ομάδα του TravelVibe, που είναι πίσω από το facebook, που κοιτάει σαν τρελός τα click pages, που κάνει τις ιδέες πραγματικότητα! Επίσης γράφει για μέρη που έχει δει, και για αυτά που θέλει να συναντήσει. Αυτός ο τύπος είναι το unity της ομάδας αφού μπόρεσε να ενώσει travelbloggers και vloggers και την Μάνη με την Αίγινα.

Τravel Vibe Τravel Vibe in facebook

Αγαπάμε τα ταξίδια και να γράφουμε για αυτά, ας ταξιδέψουμε όλοι μαζί αφού σε αυτήν την κοινότητα του Travel Vibe θα δεις και διαβάσεις tips για ταξίδια, μέρη που δεν ήξερες, τα do και τα don’t για τα επερχόμενα ταξίδια σου και φυσικά εικόνες από τις ομορφιές του πλανήτη … Τravel Vibe

  • Πες μας λίγα πράγματα για το Travel Vibe – darling, let’s be adventurers

Travel Vibe - darling, let's be adventurers
Travel Vibe – darling, let’s be adventurers

Travel Vibe - darling, let's be adventurers

Το TravelVibe ξεκίνησε πριν από ένα περίπου χρόνο και είναι στην ουσία η Ταξιδιωτική κοινότητα του AthensVibe, μέχρι τότε δεν υπήρχε στην Ελλάδα μια οργανωμένη κοινότητα με travel bloggers, έτσι θέλησα να δημιουργήσω ένα site που θα φιλοξενεί πρωτογενές υλικό από άτομα που κάνουν ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που σε λίγο χρονικό διάστημα η ομάδα έχει περίπου 50 storytellers που μοιράζουν ταξιδιωτική έμπνευση και fans που μας ακολουθούν σε όλα μας τα projects.

Ολα όσα πρεπει να ξέρεις για το κάστρο Μπράν;

Bran CastleΚόμης Δράκουλας, Δράκουλας σκέτο, Νοσφεράτου διδόντικους ή μήπως απλά Βλάντ Τσέπες; Μπορεί η σύνδεση του Βλάντ Γ’ Τσέπες με το βιβλίο του Μπραμ Στόκερ να είναι αμφιλεγόμενη, στη συνείδηση του κόσμου όμως το συγκεκριμένο κάστρο έχει μείνει ως το διάσημο κάστρο του Δράκουλα. Ποια η σχέση του Βλάντ Τσέπες με τον Δράκουλα και τους μύθους της περιοχής; Είναι πραγματικά το κάστρο στο οποίο έζησε;
Τι σχέση έχουν οι Βρικόλακες με το κάστρο και την περιοχή; Αυτά και πολλά άλλα μυστήρια θα λυθούν μόλις διαβάσεις τα παρακάτω facts για το συγκεκριμένο κάστρο στην περιοχή της Τρανσυλβανίαςπερισσότερα: Ολα όσα πρεπει να ξέρεις για το κάστρο Μπράν;

  • Ποιος είναι ο κύριος στόχος του community του Travel Vibe και τι έχεις σκεφτεί για αργότερα;

Travel Vibe, let's be adventurers
Travel Vibe, let’s be adventurers

Ο στόχος ήταν και παραμένει ο ίδιος, να εμπνεύσουμε Έλληνες Ταξιδιώτες να κάνουν περισσότερα ταξίδια και να μπορεί κανείς σε ένα σημείο να βρίσκει πληροφορίες και προσωπικές εμπειρίες ταξιδιωτών που θα ανήκουν σε μια ομάδα.

Μετά από ένα χρόνο και πάνω από 600 περίπου travel stories, οι αναγνώστες ξέρουν κάποιους από εμάς προσωπικά, και περιμένουν να διαβάσουν την επόμενη ταξιδιωτική εμπειρία μας. Θα ήθελα η ομάδα να γίνει ακόμα πιο μεγάλη, και από ένα σημείο και μετά να κάνουμε και οργανωμένα ταξίδια και δράσεις όλοι μαζί.

Iορδανία, μια χώρα αντιθέσεων στη Μέση Ανατολή


Petra, Jordan, Πέτρα ΙορδανίαΜέσα στο χώρο αυτό, μπροστά από το Θησαυροφυλάκιο, κάποιες νύχτες της βδομάδας διοργανώνεται το «Petra by night«, που είναι ένα δρώμενο για την ιστορία του μνημείου με τη συνοδεία ενός φλαούτου, χωρίς καθόλου φώτα, παρά μόνο με το φως των κεριών. Είναι πραγματικά μοναδικό και αξίζει να το βιώσετε σαν συνολική εμπειρία. Στην Πέτρα υπάρχουν πολλά μαγαζιά και εστιατόρια καθώς και καφέ με άργυλε και αλκοόλ, αν θέλετε. Είναι ένα τουριστικό μέρος με όλες τις προδιαγραφές για Ευρωπαίους ταξιδιώτες … περισσότερα: Iορδανία, μια χώρα αντιθέσεων στη Μέση Ανατολή

  • Πως μπορεί κάποιος να γίνει μέλος της ομάδας του travel vibe;

Travel Vibe - darling, let's be adventurers
Meet The Travel Vibe Team

Πολύ εύκολα, αρκεί μόνο να του αρέσει το blogging, να θέλει να μοιραστεί τις εμπειρίες του με τους αναγνώστες του travelvibe, και να επικοινωνήσει μαζί μας ή μαζί μου.

Οργανώνουμε το προφίλ του, μιας και κάθε μέλος μας έχει δικό του χώρο στο site του travelvibe, κάνει μία με δύο φορές τον μήνα blogging, ταυτόχρονα μπορεί να επωφεληθεί από διάφορα projects που συμμετέχουμε σαν ομάδα, και φυσικά να γνωρίσει νέους ταξιδιώτες και να ανταλλάξει απόψεις.

  • Πόσες χώρες έχεις επισκεφτεί, ποιες σε άγγιξαν περισσότερο

Μπολόνια Bologna Ιταλία

Ξεκίνησα να ταξιδεύω αρκετά μεγάλος μιας και μέχρι τα 22 μου ζούσα σε νησί και δεν ήταν εύκολη η πρόσβαση. Έχω ταξιδέψει σε 8 χώρες στην Ευρώπη αλλά είμαι από τους τυχερούς που έχουν γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα. Αν ξεχώριζα κάποιες θα ήταν σίγουρα η Ιταλία μιας και σε όσες πόλεις βρέθηκα εκεί ήταν μοναδικό το συναίσθημα, καθώς και την Σλοβακία που ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα.

Mardin City in Turkey, Μαρντίν Τουρκία
Μαρντίν Τουρκία

Επίσης ιδιαίτερη αγάπη έχω και στην Τουρκία, που θέλω σίγουρα να ξαναπάω εκεί και να κάνω ένα μεγάλο roadtrip από το Μπόντρουμ μέχρι την Μαρντίν.

  • Κάποια όμορφα τοπία τα οποία έχεις επισκεφτεί θα θέλαμε να ακούσουμε

Είναι πολλά αυτά που μου έρχονται στο μυαλό, όμως τα Ελληνικά τοπία τα θυμάμαι πάντα με περισσότερη αγάπη! Ένα από αυτά που το επισκέπτομαι κάθε χρόνο είναι η παραλία Καρβουνόλακος στην Ηρακλειά (στις μικρές Κυκλάδες). Θέλει υπομονή μέχρι να βρεθείς εκεί, όμως στο τέλος είναι σαν να ανακαλύπτεις τον παράδεισο.

  • Μελλοντικοί προορισμοί στον χάρτη ποιοι είναι, έστω και δεν πραγματοποιηθούν ποτέ

Sri Lankan Elephant, Σρι Λάνκα
Sri Lankan Elephant, Σρι Λάνκα

Σίγουρα να κάνω ταξίδια εκτός Ευρώπης, το 2020 σκοπεύω να ταξιδέψω στην Αυστραλία μιας και έχω συγγενείς εκεί, επίσης θα ήθελα να κάνω μια φορά “εξωτικά” Χριστούγεννα στις Μαλδίβες και σίγουρα ένα από τα μέρη που θα ταξιδέψω κάποια στιγμή είναι η Σρι Λάνκα.

  • Οι χώρες που επισκέφτηκαν ο Παναγιώτης Καρδερίνης

Ευρώπη: Βουλγαρία, Ιταλία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Βέλγιο και Ρουμανία
Μέση Ανατολή: Τουρκία

Παναγιώτης Καρδερίνος, Travel Vibe - darling, let's be adventurers

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here