Έλληνες Εξωτερικού

Αστέριος Παυλούδης, Αγγλία, εταιρεία Aspa Foods

  • Πως βρέθηκες στην Αγγλία. Πες μας λίγα λόγια για την εταιρεία Aspa Foods και τα προϊόντα ;

Για να αρχίσω, η ιδέα για την προώθηση Ελληνικών προϊόντων ήρθε μετά από παρότρυνση ενός φίλου που ζει στην Σουηδία. Χαρακτηριστικά μου είχε πει ότι δεν υπάρχουν καλά και ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό. Και αυτή η κουβέντα έγινε πριν οκτώ χρόνια περίπου και μετά μου μπήκε στο μυαλό και άρχισα να το ψάχνω. Ήθελα πρώτα να βρω που υπάρχουν ποιοτικά προϊόντα, σε ποια μέρη της Ελλάδας.

Η Αγγλία προέκυψε πάλι από φίλο που μου εξήγησε το φορολογικό σύστημα τους, οπότε δεν ήταν δύσκολη η απόφαση για έναρξη εργασιών εκεί. Προσπαθούμε να ανοίξουμε νέες αγορές. Να μάθουν τα Ελληνικά προϊόντα και σε άλλες χώρες. Υπάρχει όμως τεράστιος ανταγωνισμός…ειδικά από χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία.

  • Φαντάζομαι ότι θα έχεις ταξιδέψει μέσα στην Αγγλία και ίσως στις γειτονικές χώρες. Πες μας μερικά μέρη που σου άρεσαν περισσότερο;

Η αλήθεια είναι ότι στην Αγγλία έμεινα μόνο για την έναρξη της εταιρείας. Τα πιο πολλά ταξίδια τα έχω κάνει στην Κεντρική Ευρώπη, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Ουγγαρία. Από τα μέρη που ταξίδεψα, εντυπωσιάστηκα από τις Άλπεις. Και κάποιες πόλεις όπως Βιέννη, Βουδαπέστη, Βερολίνο και Σάλτσμπουργκ.

  • Τι σου λείπει από την Ελλάδα ;

Από την Ελλάδα .. δεν μου λείπει κάτι γιατί είμαι συνέχεια σε ταξίδι οπότε περνάω αρκετό χρόνο στην Ελλάδα.

Το Aspa Foods επιλεγμένα, ανωτέρας ποιότητας Ελληνικά προϊόντα θα το βρείτε στο internet στην εξής διεύθυνση

www.aspafood.com

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here