Έλληνες Εξωτερικού Aspa Foods επιλεγμένα, ανωτέρας ποιότητας Ελληνικά προϊόντα

Η εταιρία Aspa Foods Ltd. ιδρύθηκε με σκοπό να σας γνωρίσει και να προωθήσει επιλεγμένα, ανωτέρας ποιότητας Ελληνικά προϊόντα στον παγκόσμιο χάρτη της γαστρονομίας και της γευσιγνωσίας.

Ο παραδοσιακός τρόπος παραγωγής, ο τρόπος παστερίωσης και αποστείρωσης των προϊόντων μας, μας εξασφαλίζει την ανώτερη ποιότητα χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Μετά την 10 ετή εμπειρία μας στον χώρο των προϊόντων Delicatessen ιδρύσαμε το 2015 την εταιρία Aspa Foods Ltd με έδρα το Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου. Το 2017 προχωρήσαμε στην ίδρυση μιας θυγατρικής εταιρείας στην Σόφια της Βουλγαρίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η αποκλειστική συνεργασία με διαλεγμένα Ελληνικά αγροκτήματα μας εξασφαλίζει τις καλύτερες πρώτες ύλες για την παραγωγή των προϊόντων μας.

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, διαφόρων τύπου και γεύσεων σάλτσες ντομάτας, ελιές (πράσινες Χαλκιδικής, Καλαμών, μαύρες και γεμιστές όλων των τύπων), πάστες, τουρσί, σαλάτες, ορεκτικά (πιπεριές Φλωρίνης, μελιτζάνα ψητή, παντζάρι, καυτερά πιπέρια, μακεδονικό πιπέρι, λιαστή ντομάτα), συνοδευτικά πιάτων (κέτσαπ, μουστάρδα, μαγιονέζα, πάπρικα), αμπελόφυλλα, ξύδι μπαλσάμικο και κομπόστα ροδάκινο όλα στην ανώτερη ποιότητα και προσιτή τιμή.

Η εταιρεία Aspa Foods Ltd. δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο (UK), Γερμανία, Πολωνία, Κατάρ και σύντομα θα βρεθεί και σε καινούργιες αγορές για την προώθηση των Ελληνικών ποιοτικών προϊόντων που διαθέτουμε. Aspa Foods …!!! Greek Goods …!!!

Το Aspa Foods επιλεγμένα, ανωτέρας ποιότητας Ελληνικά προϊόντα θα το βρείτε στο internet στην εξής διεύθυνση

www.aspafood.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here