Η αναρτήσεις είναι από της 1, 6 και 14 Μαρτίου, και 29 Απριλίου του 2001, το ελληνικό σουβλάκι στο Να Τρανγκ, έχει κλείσει

 Έλληνες ΕξωτερικούΤο πρώτο ελληνικό σουβλατζίδικο ετοιμάζεται στο Να Τρανγκ

Το ελληνικό σουβλάκι στο Να Τρανγκ (Nha Trang) του Βιετνάμ

Το πρώτο ελληνικό σουβλατζίδικο ετοιμάζεται στο Να Τρανγκ του Βιετνάμ. Το ετοιμάζει ο Γιώργος Τσακόγιας που μένει μόνιμα στο Να Τρανγκ και ευελπιστεί ότι θα είναι έτοιμο σύντομα.

Βρεθήκαμε στο Να Τρανγκ σήμερα και τραβήξαμε μερικές φωτογραφίες από το σουβλατζίδικο που ετοιμάζεται στην οδό Nguyen Thien Thu δύο μόλις δρόμους πάνω από την παραλία της πόλης και βασικά στο κέντρο.

Σύντομα θα κυματίζει και η ελληνική σημαία σε αυτό το σημείο.

Έτοιμο το πρώτο ελληνικό σουβλατζίδικο σε λίγες μέρες

Το ελληνικό σουβλάκι στο Να Τρανγκ (Nha Trang) του Βιετνάμ

Θα ξεκινήσει την λειτουργία του σε λίγες μέρες, όπως μου είπε ο Γιώργος που μένει μόνιμα με την σύζυγο του Snejana στο Να Τρανγκ του Βιετνάμ. Σήμερα μπήκε η ταμπέλα (όπως φαίνεται και στην φωτογραφία), Greek Souvlaki !!

Γιώργο να σου ευχηθώ καλές δουλειές και θα σε επισκεφτώ και σύντομα.

Ξεκίνησε την λειτουργία του το πρώτο ελληνικό σουβλατζίδικο στο Να Τρανγκ του Βιετνάμ

Το ελληνικό σουβλάκι στο Να Τρανγκ (Nha Trang) του Βιετνάμ

Ξεκίνησε την λειτουργία του το πρώτο ελληνικό σουβλατζίδικο στο Βιετνάμ και συγκεκριμένα στο Να Τρανγκ μια παραθαλάσσια περιοχή της χώρας, γνωστό τουριστικό θέρετρο της περιοχής. Από τι μας είπε ο ιδιοκτήτης Γιώργος Τσακόγιας από Θεσσαλονίκη, η επιχείρηση τις πρώτες μέρες λειτουργίας της πάει πολύ καλά και πολύ καλύτερα απ’ότι περίμενε ο ίδιος!

Το ελληνικό σουβλάκι στο Να Τρανγκ (Nha Trang) του Βιετνάμ

Το ελληνικό φαγητό και συγκεκριμένα το σουβλάκι παγκοσμίως γνωστό όπως και η Ελληνική κουζίνα βρήκε αμέσως ανταπόκριση στην συγκεκριμένη περιοχή του Να Τρανγκ που κατακλύζεται από τουρισμό. Μάλιστα το δοκίμασαν και οι ντόπιοι Βιετναμέζοι και τους άρεσε πολύ σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιώργου. Γιώργο να σου ευχηθώ για ακόμη μια φορά καλές δουλειές !

Το ελληνικό σουβλάκι

Τις φωτογραφίες μας τις έστειλε ο Γιώργος χθες. Εμείς βρισκόμαστε 450 χιλιόμετρα μακριά και συγκεκριμένα στην Σαϊγκόν αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα πάμε να δοκιμάσουμε και το σουβλάκι του Γιώργου.

Σαρώνει το σουβλάκι στο Να Τρανγκ (Nha Trang) του Βιετνάμ

Εδώ και ένα μήνα λειτουργία τους το πρώτο Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Να Τρανγκ του Βιετνάμ που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, πάει πολύ καλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη του Γιώργου Τσακόγια και μάλιστα πολύ καλύτερα από ότι περίμενε ο ίδιος.

Αυτό έλειπε να μην έχουμε και φραπέ !!! Εδώ έχουμε σουβλάκι, φραπέ δεν θά'χουμε
Αυτό έλειπε να μην έχουμε και φραπέ !!! Εδώ έχουμε σουβλάκι, φραπέ δεν θά’χουμε

Ξεκίνησε την λειτουργία του το πρώτο ελληνικό σουβλατζίδικο στο Να Τρανγκ του Βιετνάμ

Βρεθήκαμε αυτές τις ημέρες εκεί και δοκιμάσαμε και εμείς το Ελληνό-Βιετναμέζικο σουβλάκι. Την πίτα ο Γιώργος την φτιάχνει μόνος του (άλλωστε που να βρεθούν πίτες στο Βιετνάμ, όπου η κουζίνα είναι τελείως διαφορετική).

Επίσης να επισημάνουμε ότι η ελληνική κουζίνα και κυρίως το σουβλάκι είναι παγκοσμίως γνωστό στους ξένους τουρίστες που επίσης κατακλύζουν το Να Τρανγκ. Πολλούς που ρωτήσαμε το έχουν ήδη δοκιμάσει στην χώρα μας όταν είχαν ταξιδέψει που σημαίνει ότι το γνώριζαν εκ τον προτέρων.

Αρκετοί όμως είναι και οι Βιετναμέζοι που το λάτρεψαν ως φαγητό.

 

 

2 COMMENTS

  1. ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΒΙΕΤΝΑΜ , ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ . ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΛΑ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here