Έλληνες και Ξένοι ΤαξιδιώτεςΓιώργος Παπαθανασίου, ταξιδιώτης αλά Νοτιοανατολική Ασία

Ο Γιώργος φέτος τον χειμώνα (για Ελλάδα) πραγματοποίησε το όνειρο του επισκέπτοντας πολλές χώρες στην Νοτιοανατολική Ασία, και φυσικά επισκέφτηκε και εμάς εδώ που βρισκόμαστε.

Γιώργος Παπαθανασίου
Γιώργος Παπαθανασίου, ταξιδιώτης αλά Νοτιοανατολική Ασία

Από Αθήνα με ενδιάμεσω σταθμό έφτασε στην Μπανγκόκ. Από εκεί αεροπορικώς βρέθηκε στην Πνομ Πένχ, πρωτεύουσα της Καμπότζης όπως έμεινε δύο μέρες. Στην Πνομ Πένχ ο Γιώργος επισκέφτηκε το κεντρικό μάκετ, το παλάτι μαζί με την παγόδα, τις φυλακές S-21 κλπ.

Κατόπιν με λεωφορείο από Πνομ Πένχ έφτασε στην Σαϊγκόν. Περιηγήθηκε στα αξιοθέατα της πόλης του Χο Τσι Μινχ (κοινώς Σαϊγκόν), το παλάτι, το πολεμικό μουσείο, τον καθεδρικό ναό, το κεντρικό ταχυδρομείο…κλπ. μια εκδρομή στα Κου Τσι Τούνελ και έπειτα καθ οδόν για το επόμενο σταθμό που είναι το Να Τρανγκ (Nha Trang).

Από εκεί, από το Να Τρανγκ που βρίσκεται τώρα έχει σκοπό να πάει στο Ανόι, στο Χάλονγκ Μπέι (Halong Bay), Σάπα (Sapa), με πτήση επιστροφή στην Ταϊλάνδη και από εκεί πτήση για το Μπαλί της Ινδονησίας και επιστροφή.

Να ευχηθώ στον Γιώργο καλή συνέχεια στο ταξίδι του και όταν επιστρέψει στην Ελλάδα περιμένουμε και φωτογραφικό υλικό από τα θαυμάσια αυτά μέρη!

3 COMMENTS

  1. καλησπερα απο το nha trang του βιετναμ.

    θα ηθελα να ευχαριστησω παρα πολλυ τον φιλο ΝΙΚΟ για το ενδιαφερον που εδειξε σε εμενα,για οσες ημερες εμεινα στην σαιγκον,για τα αξιο8ετα τα οποια με ξαναγησε,για την εκδρομη στα cu chi tunnels που μου εκλεισε αλλα κυριως για τον χρονο τον αφιερωσε σε εναν πατριωτη του ο οποιος βρεθηκε στο μερος το οποιο εργαζεται.

    πιστευω εαν επιλεξετε κι εσεις το βιετναμ για το επομενο ταξιδι σας,ο νικος θα κανει τα παντα για να περασετε οσο καλυτερα μπορειτε.

    νικο σε ευχαριστω πολλυ και συντομα 8α σου στειλω και φωτογραφικο υλικο απο Hanoi και Halong Bay

  2. περιμένουμε το φωτογραφικό υλικό με αγωνία. Ο Νίκος μας έχει κάνει όλους να αγαπήσουμε το Βιετνάμ!! Μπράβο του!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here