Έλληνες Εξωτερικού

Ρεμπέτικο Ελληνική Κουζίνα & Μεζέδες, Ανόβερο Γερμανίας

Το Ρεμπέτικο Ελληνική Κουζίνα & Μεζέδες στο Αννόβερο της Γερμανίας είναι μία ταβέρνα ουζερί και ανήκει στον Κωνσταντίνο και την Μαρία. Με μία προϋπηρεσία 35 ετών στον χώρο της εστίασης, σερβίρουν τους Γερμανούς μόνο ελληνική αυθεντική κουζίνα, μέχρι και το λουκάνικο είναι χειροποίητο.

  • Πως βρέθηκες στο Αννόβερο της Γερμανίας, πες μας για το Rembetiko Elliniki Kouzina & Mezedes, την επαγγελματική σου στέγη, το ξεκίνημα σου

Ρεμπέτικο Ελληνική Κουζίνα & Μεζέδες, Ανόβερο ΓερμανίαςΟ πατέρας μου μας έφερε στο Αννόβερο της Γερμανίας το 1965 που ήμουνα μόλις 3 ετών. Σπούδασα Αρχιτέκτονας αλλά όταν τελείωνα υπήρχε τόσο πολύ ανεργία που στα 22 μου χρόνια πήρα την απόφαση να τα παρατήσω και να κάνω ένα δικό μου μαγαζί.

Είχα πολύ μεγάλη επιτυχία και έτσι παρέμεινα σε αυτήν την δουλειά. Το Ρεμπέτικο είναι τώρα το 15 και τελευταίο μαγαζί που έχω κάνει. Αυτό που μας κάνει να είμαστε επιτυχημένη είναι το δουλεύουμε μόνο με ελληνικά προϊόντα και κάνουμε αυθεντική κουζίνα όπως είναι στις ταβέρνες τις Ελλάδας. Ψωνίζουμε από Έλληνες προμηθευτές και ότι δεν βρίσκουμε εδώ το φέρνουμε εμείς από την πατρίδα μας.

Όλα τα φαγητά μας είναι χειροποίητα και ότι τα προσφέρουμε είναι όλα σε μικρά πιατάκια όπως είναι στην Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνουμε στους Γερμανούς την κουλτούρα μας και έχουμε και ένα all you can eat μενού που το ονομάζουμε “Ρεμπέτικη Παρέα“ όπου τους σερβίρουμε διάφορους μεζέδες, μαγειρευτά και φαγητά τις ώρας, για να μάθουν οι Γερμανοί να τρώνε και να πίνουνε σαν τους Έλληνες, πάντα με παρέα !

Χάρτης της Google όπου βρίσκεται το Ρεμπέτικο Ελληνική Κουζίνα & Μεζέδες, στο Ανόβερο της Γερμανίας

  • Μπορείς να μας πεις μερικά πράγματα για τo Αννόβερο της Γερμανίας, για τους ανθρώπους του, τα όμορφα μέρη του

    Ανόβερο της Γερμανίας

Ρεμπέτικο Ελληνική Κουζίνα & Μεζέδες, Ανόβερο Γερμανίας

Το Αννόβερο έχει 500.000 κατοίκους και περίπου 7.500 Έλληνες με τα περίχωρα. Είναι η πιο πράσινη πόλη της Γερμανίας και έχει ιστορία με την Ελλάδα, διότι από εδώ κατάγεται η βασίλισσα Φρειδερίκη της Ελλάδας η οποία ήταν η πριγκίπισσα του Αννόβερου.

Ακολουθούν μερικά βίντεο στο κάτω μέρος της σελίδας από το YouTube από την πόλη του Αννόβερου στην Γερμανία

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here