Έλληνες ΕξωτερικούΣυνέντευξη με τον Δημήτρη Πυλιώτη,
Poseidon Greek Restaurant & Outdoor Lounge, Μαϊάμι, Φλόριντα, ΗΠΑ

Ο Δημήτρη Πυλιώτη είναι ο ιδιοκτήτης μαζί με τον αδερφό του Βασίλη του Poseidon Greek Restaurant & Outdoor Lounge στη παραθαλάσσια πόλη Μαϊάμι στην νοτιοανατολική ακτή της πολιτείας Φλόριντα των ΗΠΑ, στις ακτές του Ατλαντικού. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Δημήτρη Πυλιώτη διαδικτυακά και τoν ρωτήσαμε μερικά πράγματα για το εστιατόριο αλλά και περισσότερα.

  • Πως βρέθηκες στην Φλόριντα των Η.Π.Α. ;

Το Poseidon Greek Restaurant & Outdoor Lounge είναι μία συνεργασία με τον αδερφό μου Βασίλη ο οποίος βρίσκεται στο Μαϊάμι από το 2001 για σπουδές στο FIU. Παρόλο που έχω επισκεφτεί το Μαϊάμι πολλές φορές ως τουρίστας (λόγο του αδερφού μου), αποφάσισα να μείνω μόνιμα το 2010 και να κάνω join τον αδερφό μου Βασίλη με ένα μικρό Ιταλικό Pizza Pasta take out place που διατηρούσε στην Collins Ave. Παράλληλα με τις σπουδές μου στην Culinary Art Γαλλική σχολή Gordon Blue, το 2013 αποφασίσαμε οι δυο μας να ανοίξουμε το Poseidon στην Washington Ave Miami Beach.

Δημήτρη Πυλιώτη

  • Μπορείς να μας πεις μερικά πράγματα για το Poseidon Greek Restaurant & Outdoor Lounge το ξεκίνημα του, το μενού κλπ.

Σήμερα το Poseidon Greek Restaurant & Outdoor Lounge προσφέρει αυθεντική ελληνική κουζίνα με φρέσκα ψάρια
‘Οπως κάθε ξεκίνημα είναι δύσκολο, έτσι και στην δικιά μας περίπτωση κάθε αρχή και δύσκολη. Αυτό όμως μας έκανε ποιο δυνατούς και ποιο έτοιμους για την μεγάλη επιτυχία που προβλεπόταν ότι θα έρθει. Σήμερα το Poseidon Greek Restaurant & Outdoor Lounge προσφέρει αυθεντική ελληνική κουζίνα με φρέσκα ψάρια που έρχονται από το Αιγαίο αεροπορικώς κάθε 24 ώρες, με λάδι Καλαματιανό από τα δικά μας δέντρα και ότι καλύτερο έχει να δείξει η χώρα μας, αυτό βρίσκεται στο μενού μας.

Poseidon Greek Restaurant & Outdoor LoungeΩς Σεφ έχω κατακτήση την πρώτη θέση τρεις φορές σε κορυφαίο διαγωνισμό σε όλη την Αμερική στα θαλασσινά. Μου έχει κάνει Special Segment το Travel Channel κατά την διάρκεια του διαγωνισμού.

Με έχει καλέσει επίσης ο ιδιοκτήτης του Miami Heat για να μαγειρέψω για την Elite court-side tickets holders στην VIP σουίτα του γηπέδου του Miami Heat. Επίσης το εστιατόριο το επισκέπτεται συχνά πληθώρα διάσημων και άνθρωποι της πολιτικής ζωής του τόπου και με ένα πρόσφατο ποστ στο facebook από τον αντιδήμαρχο του Miami Beach και με σχόλιο “Miami Beach is very lucky to have you“.

Συνέντευξη με τον Δημήτρη Πυλιώτη

  • Μπορείς να μας πεις μερικά πράγματα για το Φλόριντα που μένεις, άλλα μέρη των Η.Π.Α. που έχεις ταξιδέψει κλπ.

Ως Σεφ βρίσκω χρόνο και ταξιδεύω συνέχεια. Προς το παρόν τα ταξίδια μου είναι συγκεκριμένα στην Αμερική και στην Καραϊβική θάλασσα και με το ποιο μακρινό ταξίδι στην Χαβάη, θέλοντας να εκπροσωπήσω όλες τις εγχώριες τοπικές γεύσεις.

  • Τι σου λείπει από την Ελλάδα ;

Η Ελλάδα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου και τη επισκέπτομαι κάθε καλοκαίρι.
Το Poseidon Greek Restaurant & Outdoor Lounge έχει δικιά του σελίδα και θα το βρείτε στο internet στην εξής διεύθυνση poseidonmiami.com, όπως επίσης στο facebook εδώ facebook.com/PoseidonGreekRestaurantMiami/, ενώ την ώρα που δημοσιεύεται αυτό το άρθρο στο tripadvisor βρίσκεται στη θέση 62 από τα 744 εστιατόρια στο Miami Beach. Περισσότερα εδώ https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g34439-d4038869-Reviews-Poseidon_Restaurant_And_Outdoor_Lounge-Miami_Beach_Florida.html

Ακολουθούν μερικά βίντεο από το Poseidon Greek Restaurant & Outdoor Lounge στο κάτω μέρος της σελίδας. Το κανάλι του στο YouTube θα το βρείτε στην εξής διεύθυνση: Poseidon Greek Restaurant & Outdoor Lounge

Συνέντευξη με τον Δημήτρη Πυλιώτη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here