Έλληνες Εξωτερικού

Βασίλης Χαρδαλόπουλος

Tο υψηλότερο Τσέντι στον κόσμο στην Ταϊλάνδη

Ο Βασίλης Χαρδαλόπουλος μένει μόνιμα στην Ταϊλάνδη της Νοτιοανατολικής Ασίας, στην περιοχή του Chonburi. Έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες της Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ασίας.

  • Πες μας λίγα λόγια για τα ταξίδια σου και τις χώρες που έχεις επισκεφθεί

Λόγω της δουλείας μου είχα τις ευκαιρίες να γυρίσω πάμπολλες χώρες επί σειρά ετών. Κάθε χώρα έχει το ιδιαίτερο τοπικό της κόσμο, όπως επίσης έθιμα, κουλτούρα, κοινωνία. Για να πει κανείς ότι του αρέσει ή όχι μία χώρα, πρέπει κατά την προσωπική μου άποψη να γυρίσει όσο μπορεί την ενδοχώρα και να ψάξει τις συνήθειες της τοπικής κοινωνίας, πέραν των κλασικών τουριστικών αξιοθέατων.

  • Ποια οι ποιες χώρες σου έμειναν αξέχαστες και ποια μέρη σου άρεσαν περισσότερο

Angkor Wat pixabay

Εγώ προσωπικά έχω εντυπωσιασθεί από την ποικιλία της Ασίας χωρίς να υποβαθμίζω τις άλλες χώρες. Η πατρίδα μας η Ελλάδα έχει βέβαια μοναδικές ομορφιές. Τι να πει κανείς για τις παραλίες της, όμως παραλίες υπέροχες έχει η χώρα που με φιλοξενεί.

Τι να πρωτοθυμηθώ, το φτωχό αλλά πολύ όμορφο Νεπάλ με τη υπέροχη φύση του, την Ινδία με την τόσο πολύχρωμη κοινωνία της, την Μαλαισία, το Λάος με την πολύ όμορφη φύση του και την Καμπότζη που ορθά παρουσιάζει το μεγαλοπρεπή ναό Ανγκόρ Βατ (Angkor Wat).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here