Travel & Tourism InterviewΣυνέντευξη με τον Ηλία Γεωργόπουλο, Travel Idea

Οργανωμένες εκδρομές, ατομικά ταξίδια, ομαδικές εκδρομές και πακέτα για Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Μέση Ανατολή, Αυστραλία, Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Καραϊβική και για όλο τον κόσμο. Κρουαζιέρες στην Σκανδιναβία και στα ποτάμια της Ευρώπης. Γαμήλια ταξίδια και Εξωτικά ταξίδια.

  • Πείτε μας λίγα λόγια για σας και το Travel Idea ltd και τις υπηρεσίες που παρέχετε, τουριστικούς προορισμούς κλπ. ;

Ονομάζομαι Ηλίας Γεωργόπουλος και έχω γεννηθεί και κατοικώ στην Αθήνα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου στο BCA (Διοίκηση Επιχειρήσεων) & τη Σχολή ΩΜΕΓΑ με κατεύθυνση Ειδικός Τουριστικού Γραφείου, ασχολήθηκα ενεργά με την Διοίκηση και Πωλήσεις του Ταξιδιωτικού Οργανισμού ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΠΕ.

Travel Idea

Αναλαμβάνοντας τη Διοίκηση της εταιρίας είχα σαν Όραμα μου είναι να βρισκόμαστε πάντα μεταξύ των πρώτων. Να διατηρούμε την ηγετική μας θέση ως Ταξιδιωτικός Οργανισμός αξιοποιώντας αποτελεσματικά τους πόρους μας, βελτιώνοντας συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες και υπερβαίνοντας τις προσδοκίες των πελατών μας.

Σκοπός μου είναι να αποτελούμε σημείο αναφορές στον τομέα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών προσφέροντας ένα πλήρες φάσμα ταξιδιωτικών αξιόπιστων και οικονομικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας καλύπτοντας τις επαγγελματικές και προσωπικές ανάγκες των εταιρικών και των ιδιωτών πελατών μας στις εγχώριες και διεθνείς αγορές.

Για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα, ο Ταξιδιωτικός μας Οργανισμός επενδύει στην ανάπτυξη. Επεκτείνει το πρωτεύον και δευτερεύον( συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα και το Εξωτερικό) δίκτυο της σε σχέση με τις υπηρεσίες της, αυξάνοντας τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη της.

Σταδιακά η TRAVEL IDEA αναδείχθηκε ως ένας από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες, πολλών εμπορικών και ναυτιλιακών εταιριών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό
Σταδιακά η TRAVEL IDEA αναδείχθηκε ως ένας από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες, πολλών εμπορικών και ναυτιλιακών εταιριών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Σήμερα οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες και οι δραστηριότητες της TRAVEL IDEA εκτείνονται σε όλους τους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με δυναμική και δημιουργική διαχείριση και τεχνογνωσία.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας εγγυώνται την ικανοποίηση των ταξιδιωτικών σας αναγκών με ακρίβεια και συνέπεια. Επικοινωνήστε μαζί μας και βιώστε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και το άριστο επίπεδο συνεργασίας που απολαμβάνουν οι χιλιάδες πελάτες μας. Για εμάς οι προσδοκίες σας και οι ανάγκες σας αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα.

  • Τι προτιμήσεις υπάρχουν από τον εισερχόμενο τουρισμό που έρχονται στην χώρα μας αλλά και Έλληνες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό ;

Κλασικοί προορισμοί όπως η Σαντορίνη, η Κρήτη, η Μύκονος, Μεσσηνία, είναι η προτίμηση των ξένων
Βασική προτίμηση των ξένων επισκεπτών είναι κατά πρώτο λόγο η απόλαυση των διακοπών του σε «κλασσικούς» προορισμούς όπως η Σαντορίνη, η Κρήτη, η Μύκονος, Μεσσηνία κλπ. Ακολουθούν οι επισκέπτες που θέλουν να γνωρίσουν τον πλούσιο Ελληνικό Πολιτισμό. Επομένως η επίσκεψη Αρχαιολογικών χώρων και Μουσείων αποτελεί το βασικό τους μέλημα.

Roma, Trevi Fountain, Ρώμη
Trevi Fountain, Ρώμη

 

Οι Έλληνες, από την άλλη μεριά, που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, γίνονται θέλουν ένα άρτια Οργανωμένο Ταξίδι, που να περιλαμβάνει ξεναγήσεις και επισκέψεις σε Μουσεία και Αξιοθέατα. Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι όταν ο Ταξιδιώτης σε εμπιστευτεί για την ποιότητα του προγράμματος σου, τότε είναι σίγουρο ότι αποκτάς έναν τακτικό πελάτη που επιπλέον γίνεται και η ζωντανή σου διαφήμιση. Φυσικά, η καλή γνώση του προορισμού είναι ο καταλύτης της πώλησης.

  • Πως βλέπετε την εξέλιξη του τουρισμού στην Ελλάδα, ποιο είναι το μέλλον και τι ενέργειες μπορούν να γίνουν ;

Travel Idea

Η Τουριστική Βιομηχανία έχει πλέον γίνει δεκτή ως η κύρια πηγή εσόδων. Για να διατηρηθεί στα υψηλά αυτά επίπεδα θα πρέπει να προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό προϊόν, καλά δομημένο και με σεβασμό στον πελάτη. Ο πελάτης πρέπει να αισθάνεται ότι βρίσκεσαι δίπλα του από τη στιγμή της εισόδου στην Χώρα μέχρι και την έξοδο του. Και εδώ πιστεύω ότι βρίσκεται η ευκαιρία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Τουριστικού χώρου. Προϊόντα με μεράκι που να ανταποκρίνονται και να υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των ξένων πελατών.

  • Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια του Travel Idea ltd ;

Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, εμείς εξακολουθούμε να επενδύουμε στην Ποιότητα και Ανταγωνιστικότητα των προσφερόμενων ταξιδιωτικών μας υπηρεσιών τόσο στους Έλληνες όσο και στους Αλλοδαπούς πελάτες μας.

Και επειδή ζούμε πλέον στην Ψηφιακή Εποχή και το INTERNET αποτελεί το μέσον πληροφόρησης του Τουριστικού Προϊόντος, σχετικά πρόσφατα παρουσιάσαμε στο ευρύ καταναλωτικό κοινό την νέα ιστοσελίδα μας www.bookandgo.gr για την αγορά οικονομικών αεροπορικών εισιτηρίων. Σύντομα θα αναβαθμιστεί για την online αγορά δωματίων ξενοδοχείων σε Ελλάδα και Εξωτερικό και επίσης πακέτα Εκδρομών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Travel Idea

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here