• Πες μας λίγα λόγια για σένα και την επαγγελματική σου δραστηριότητα ως σεφ

Η επαγγελματική μου καριέρα ξεκίνησε από πολύ μικρός, στην ηλικία των 15. Είναι το σαράκι που είχα για την μαγειρική. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Σιγά σιγά πήγα και σε μία σχολή αλλά ήθελα κι άλλα να μάθω. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα να δουλεύω με καταξιωμένους σεφ στην Ελλάδα όπου απέκτησα εμπειρίες, γνώσεις, τεχνικές και τους ευχαριστώ πολύ που με φέρανε το 2012 να είμαι ένας από τους καλύτερους σεφ σε μικρή ηλικία. Το ταξίδι συνεχίζετε δεν έχει τέλος η μαγειρική.

  • Πες μερικά πράγματα για την ελληνική κουζίνα, από την εμπειρία σου

Ιταλική Κουζίνα

Η ελληνική κουζίνα για μένα είναι η αρχή του γαστρονομικού ταξιδιού.

Θεωρώ ότι είναι η πιο δύσκολη κουζίνα και η ποιο περίπλοκη. Μεσογειακή κουζίνα, Μεξικάνικη, Ιταλική είναι το πάθος μου μαζί με την Ελληνική, που όταν ενώσεις τις γνώσεις της Ελληνικής και της Ιταλικής κουζίνας είναι ότι καλύτερο στον κόσμο.

  • Πες μας λίγο για τα ταξίδια σου, κάποια όμορφα τοπία που έχεις ταξιδέψει και σου άρεσαν ιδιαίτερα

Τα ταξίδια μου ήταν πληθώρα. Ξεκίνησα από την αγαπημένη Ισπανία, ύστερα Ζυρίχη όπου εκεί η διαδρομή ήταν απίστευτη αλλά θεωρώ ότι σαν την Ελλάδα δεν έχει. Τα ταξίδια στην Ελλάδα θεωρώ είναι ότι ποιο όμορφο μπορείς να δεις.

Κεφαλονιά or Κεφαλλονιά
Κεφαλονιά

Η Κεφαλλονιά είναι από τα αγαπημένα μου, διότι είναι ένα μεγάλο νησί του Ιονίου Πελάγους που περιτριγυρίζεται από σμαραγδένια νερά και επίσης είναι ένα νησί παράξενων μυστηρίων και φαινομένων. Ένα νησί που αξίζει για να κάνεις τις διακοπές σου. Τα νερά της θάλασσας εξαφανίζονται κάτω από το Αργοστόλι την πρωτεύουσα του νησιού, στις αποκαλούμενες αποβάθρες. Οι άνθρωποι εξαιρετικοί φιλόξενοι και καλοπροαίρετοι. Ο μύθος λέει ότι τον δεκαπενταύγουστο ακίνδυνα φιδάκια πηγαίνουν στην Εκκλησία τις Παναγίας στο Μαρκόπουλο και είναι ένας πάρα μα πάρα πολύ καλός προορισμός για διακοπές.

  • Είσαι μηχανόβιος από όσο γνωρίζουμε. Πες μας κάποια ωραία δρομολόγια που έχεις κάνει

Δρομολόγια που έχω κάνει είναι Ισπανία, Ιταλία, Ελβετία και άφησα για το τέλος την αγαπημένη Ελλάδα μας που είναι απίστευτα όμορφη. Και φυσικά να έχεις μια άριστη μοτοσικλέτα που για μένα προσωπικά είναι η BMW GS1200 είναι ότι πιο ιδανικό υπάρχει. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ μηχανάκι για απίστευτα ταξίδια. Το συνιστό ανεπιφύλαχτα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here