Έλληνες ΕξωτερικούΣυνέντευξη με τον Δημήτρη Κελαντώνη

Τα ασβεστολιθομένα νησιά στο Πανγκ Νγκα της Νότιας Ταϊλάνδης

Odysseus Greek Restaurant, Πουκέτ Ταϊλάνδη

Ο Δημήτρης Κελαντώνης εργάζεται και ζει μόνιμα στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης. Για εστιατόριο του Odysseus Greek Restaurant έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν στην ανάρτηση που θα την βρείτε εδώ Ελληνικό Εστιατόριο Odysseus Greek Restaurant Πουκέτ. Βρήκαμε όμως ξανά τον Δημήτρη αυτή την φορά για να πει λίγα περισσότερα πράγματα.

  • Πως βρεθηκες στην Ταϊλάνδη ;

Στην Ταϊλάνδη βρέθηκα για να σπουδάσω ξένες κουζίνες όπως την μακροβιοτική ωμοφαγία και την Vegetarian and Vegan Cuisines. Την μαγειρική την έμαθα καλύτερα διότι εργάστηκαν σε εστιατόρια στην Γερμανία για περίπου 4 1/2 με 5 χρόνια.

  • Πες μας λίγα λόγια για το Ελληνικό εστιατόριο Odysseus Greek Restaurant που βρίσκεται στο Πουκέτ. Το ξεκίνημα του, δυσκολίες που αντιμετώπισες κλπ.

Ελληνικό Εστιατόριο Odysseus Greek Restaurant Πουκέτ

Το εστιατόριο Odysseus Greek Restaurant το ανοίξαμε αρχικά με έναν φίλο μου στο Πουκέτ, έπειτα αλλάξαμε την εταιρεία. Το εστιατόριο πάει πολύ καλά και με ντόπιους αλλά και με τουρίστες.

Οι ψαγμένοι Ταϊλανδοί έρχονται φυσικά για να δοκιμάσουν και την Ελληνική κουζίνα αν και βέβαια προτιμάνε την δικιά τους κουζίνα την Ταιλανδέζικη η οποία επίσης είναι πολύ δημοφιλής. Από τουρίστες και μόνιμους ξένους κατοικους της Ταϊλάνδης έχουμε από παντού από Ασία από Κίνα και Κορέα ειδικά, από Βόρεια Αμερική, από Νότια Αμερική, από Αυστραλία, από Ευρώπη και ειδικά Σκανδιναβούς όπως Δανία, Σουηδία, Νορβηγία και Φιλανδία αλλά και από πολλές άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία, η Αγγλία, η Σκωτία, η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Γαλλία και από Νότια Αφρική.

Ελληνικό Εστιατόριο Odysseus Greek Restaurant Πουκέτ

  • Λίγα λόγια για την Ταϊλάνδη, το Πουκετ, κουλτούρα, άνθρωποι, και κάποια ωραία τοπία και παραλίες.

Το Πουκέτ έχει πολύ ωραίες παραλίες, όπως επίσης είναι και πολύ οργανωμένο μέρος αφού είναι ένας από τους πιο δημοφιλής προορισμούς στον πλανήτη. Εγώ από την δικιά μου μεριά είμαι πολύ ευχαριστημενος που είμαι εδώ.

  • Τι σου λείπει από την Ελλάδα ;

Από την Ελλάδα μου λείπουν τα πάντα. Οικογένεια, ο μπλε ουρανός, η θάλασσα, οι άνθρωποι, το χαμόγελο. Η Ελλάδα είναι μια πληγή για μένα που ζω στο εξωτερικό που κλείνει όταν ξαναγυρίσεις πίσω και ξανανοίξει όταν φεύγεις μακριά.

Το Odysseus Greek Restaurant θα το βρείτε στο facebook στην εξής διεύθυνση facebook.com/Odysseus-Greek-Restaurant-149341469124153/, ενώ στο tripadvisor βρίσκεται στην θέση 2 από τα 159 εστιατόρια στην παραλία “Κατά” του Πουκέτ. Δείτε περισσότερα εδώ: tripadvisor.com/Restaurant_Review-g1210687-d13343061-Reviews-Odysseus_Greek_Organic_Restaurant-Kata_Beach_Karon_Phuket.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here