Ελληνικές ΕπιχειρήσειςΣυνέντευξη με τον Jamil Walji, Kalamaki GREEK Kitchen Ναϊρόμπι Κένυα

Το Kalamaki GREEK Kitchen που βρίσκεται στο Ναϊρόμπι της Κένυας το ανακαλύψαμε στο facebook. Καταφέραμε και βρήκαμε τον ιδιοκτήτη του και επικοινωνήσαμε μαζί του για να μας πει μερικά πράγματα.

  • Πείτε μας λίγο πράγματα για εσάς, γιατί επιλέγετε να ανοίξετε Ελληνικό εστιατόριο;

Το ελληνικό φαγητό είναι νόστιμο και γευστικό. Έμαθα την Ελληνική κουζίνα από τη μητέρα μου που μου την έμαθε, απολάμβανα το μαγείρεμα της, καθώς η γεύση της πάντα με έλκυε. Ελληνικά φαγητά όπως ο Μουσακάς και τα Γεμιστά είναι ανάμεσα στα αγαπημένα μου και δεν ξεχνώ τα σουβλάκια επίσης.

  • Πείτε μας για την Kalamaki GREEK Kitchen, την κουζίνα, το μενού, τους πελάτες … κλπ.

Kalamaki GREEK Kitchen

Το Kalamaki GREEK Kitchen είναι μια υπηρεσία catering για ελληνικό φαγητό που προσφέρει τα πάντα από δημοφιλείς πιάτα της Ελληνικής κουζίνας, αρτοσκευάσματα και επιδόρπια. Το σύστημα παραγγελίας είναι για ομάδες πελατών, αλλά έχουμε πάντα και την ευχέρεια να φροντίζουμε και για μικρές μερίδες για λιγότερα άτομα.

Σύντομα θα ξεκινήσουμε μια υπηρεσία που θα ονομάζεται Mune Tiffin Service. Οι πελάτες μας προέρχονται από διάφορες χώρες του κόσμου και αγαπούν το αυθεντικό μαγείρεμα ακριβώς όπως μαγείρευε η γιαγιά μας.

  • Εχετε επισκεπτεί ποτέ την Ελλάδα ?

Δεν έχω πάει ποτέ στην Ελλάδα, αλλά το όνειρο είναι να την επισκεφτώ μια μέρα και να απολαύσω τα τοπία της όπως και την υπέροχη κουζίνα της.

Greek salad

  • Tell us a little bit about yourself, why you choose to open a Greek Restaurant ?

Greek food is fun easy and tasty one reason we choose to have a Greek restaurant. I learnt cooking Greek cuisine from my Mum who tough me the authentic Greek food of which i enjoyed cooking as its Mediterranean taste always blows me away. things like Moussaka, Gemista are among one of my favorite foods and not forgetting Souvlaki.

  • Tell us about Kalamaki GREEK Kitchen, the cuisine, the menu, the customers …etc.

Kalamaki GREEK KitchenKalamaki is more of an outside catering service for Greek food that offers things from bittings to main-dishes and desserts. The whole ordering system is basically for groups but we always have the space to cater for home meals small portions.

We are going to soon start a Greek menu tiffing service. our customers are mixed from various back grounds they love our authentic cooking just the way YAIYA Cooked it.

  • Have you ever been in Greece ?

I have never been to Greece but it’s my dream to go there one day and enjoy the scenery and wonderful street food.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here