Ελληνικά ΕστιατόριαΕλληνικό Εστιατόριο BAKALAKI Greek Taverna Σιγκαπούρη

Είναι τρεις Έλληνες που ξεκινήσαμε το εστιατόριο και πιο συγκεκριμένα τον Μάιο του 2017 στην περιοχή Tiong Bahru της Σιγκαπούρης. Ο Χρήστος από Θεσσαλονίκη μεγαλωμένος στην Αθήνα, ο Σπύρος από τον Πειραιά και ο Γιώργος από την Σαντορίνη επίσης μεγαλωμένος στην Αθήνα. Ο Γιώργος είχε κάνει την αρχή πριν από κάποια χρόνια ερχόμενος στην Σιγκαπούρη και αργότερα ακολούθησαν ο Σπύρος και ο Χρήστος.

Το Tiong Bahru είναι ένα από τα παλαιότερα συγκροτήματα κατοικιών της Σιγκαπούρη. Αυτή η περιοχή μετατράπηκε με την πάροδο του χρόνου σε μια γειτονιά με σύγχρονες κατοικίες αλλά και με παραδοσιακές που παραμένουν. Μία γραφική κοινότητα, και ένα από τα δημοφιλή μέρη στη Σιγκαπούρη, ένας συνδυασμός μοναδικής αρχιτεκτονικής, παραδόσεις με πολλές επιλογές φαγητού και εστιατορίων και βρίσκετε μόλις λίγα λεπτά από τους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.

Η κουζίνα του BAKALAKI Greek Taverna είναι αποκλειστικά ελληνική. Βέβαια όπως και στις γειτονικές χώρες δεν είναι εύκολο να βρεθούν ελληνικά προϊόντα (ούτως σι άλλος είναι ακριβά), γι αυτό εισάγουν πολλά από την Ελλάδα.

Το BAKALAKI Greek Taverna διαθέτει την δικιά του ιστοσελίδα στο internet που θα την βρείτε στην εξής διέυθηνση: bakalaki.com, όπως και σελίδα στο facebook: facebook.com/BakalakiGreekTaverna

Ελληνικό Εστιατόριο BAKALAKI Greek Taverna Σιγκαπούρη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here