Ελληνικά ΕστιατόριαΕλληνικό εστιατόριο Simply Greek – Stellenbosch Νότια Αφρική

Το ελληνικό εστιατόριο Simply Greek που βρίσκεται στην πόλη Stellenbosch της Νότιας Αφρικής το βρήκαμε και αυτό στο internet. Ιδιοκτήτης του είναι ο Calli Belfiore με καταγωγή ελληνική ο οποίος όμως έχει γεννηθεί στην Νότια Αφρική, οι γονείς του όμως έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα.

  • Πείτε μας λίγα λογια για το Simply Greek

Συνέντευξη με τον Calli Belfiore Simply Greek - Stellenbosch Νότια Αφρική

Το Simply Greek είναι μια γραφική ταβέρνα που έχει γίνει πολύ δημοφιλής για το Lamb Shawarmas και βρίσκεται στην καρδιά του Helderburg (Νότια Αφρική). Ξεκίνησε την λειτουργία του το 2016 με υγιεινά, φρέσκα ελληνικά πιάτα, με παραδοσιακά μείγματα μπαχαρικών, χρησιμοποιώντας συνταγές που έχουν παραδοθεί από τη μία γενιά στην άλλη.

  • Πείτε μας λίγα λόγια για την πόλη Stellenbosch στην Νότια Αφρική όπου βρίσκεται το Simply Greek

Το Stellenbosch που βρίσκεται 50 περίπου χιλιόμετρα από το Κέιπ Τάουν φιλοξενεί χιλιάδες τουρίστες παγκοσμίως. Είναι μια μικρή μικρή πόλη που βρίσκεται στην περιοχή Cape Winelands και είναι επίσης φοιτητική πόλη καθώς φιλοξενεί ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Νότιας Αφρικής.

Έτσι δεν φροντίζουμε μόνο τους ξένους τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη μας και τους ντόπιους, αλλά και τους φοιτητές.

If you have been meaning to visit any of the Islands in Greece but have not been able to get away….don’t be disillusioned as the good news is that we have created and brought a little piece of Greece to you. Right in the heart of the Helderburg .. you can escape to Simply Greek for a true authentic Greek Experience! Enjoy eating Meze style which is a sociable way of sharing a meal while sipping on ouzo and talking to friends.

Το Simply Greek θα το βρείτε στο facebook εδώ facebook.com/SimplyGreekStellenbosch, και στο tripadvisor εδώ https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g312673-d10807772-Reviews-Simply_Greek-Stellenbosch_Western_Cape.html

Συνέντευξη με τον Calli Belfiore Simply Greek - Stellenbosch Νότια Αφρική

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here