Ελληνικά ΕστιατόριαΕλληνικό Εστιατόριο Odysseus Greek Restaurant Πουκέτ

Το Ελληνικό Εστιατόριο Odysseus Greek Restaurant άνοιξε τις πόρτες τον Νοέμβριο του 2017 και βρίσκεται στην παραλία Κατά στο πανέμορφο νησί του Πουκέτ. Ιδιοκτήτης του εστιατορίου είναι ο Δημήτρης Κελαντώνης από την Θεσσαλονίκη.

Η κουζίνα του είναι Ελληνική αλλά και Μεσογειακή. Το πελατολόγιο σχεδόν μόνο ξένοι τουρίστες όπως μας είπε ο ίδιος ο Δημήτρης η οποίοι γνωρίζουν την Ελληνική κουζίνα αλλά και πολλοί Ασιάτες όπως Κορεάτες και Κινέζοι, οι οποίοι αν και δεν γνωρίζουν την ελληνική κουζίνα είναι και κατά κύριο λόγο οι περισσότεροι από τους πελάτες την χαμηλή σεζόν, ένα πράγμα που δημιούργησε έκπληξη στον Δημήτρη.

Η περιοχή Κατά στο Πουκέτ βρίσκεται περίπου 15 χιλιόμετρα από το κέντρο του Πουκέτ την Πατόνγκ, μία περιοχή κυρίως με ζευγάρια αλλά και οικογένειες. Φυσικά αν το εστιατόριο βρισκόταν στο κέντρο του Πουκέτ την Πατόνγκ, όπως μας λέει ο Δημήτρης τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα διότι όλοι οι τουρίστες περνάνε από εκεί, αλλά και το μέρος το δικό μας στην παραλία Κατά είναι επίσης όμορφο και με λιγότερη πολυκοσμία.

Το Odysseus Greek Restaurant θα το βρείτε στο facebook στην εξής διεύθυνση facebook.com/Odysseus-Greek-Restaurant-149341469124153/

Ελληνικό Εστιατόριο Odysseus Greek Restaurant Πουκέτ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here